DESIGNBLOK (part II) + winner

OHLEDNĚ GIVEAWAY:
Tak nakonec jsem stihla vybrat/vylosovat 2 výherkyně této giveaway. Bylo to fakt hodně těžký. Měla jsem hodně favoritek. Napsat mi něco hezkýho bylo dobrovolný, takže mě potěšilo, kolik se vás snažilo. Někdo to psal možná kvůli náramkům, ale já si vážím každého komentáře:* Občas mě víc rozesmálo to, jaká moudra mi radíte, přitom jsem se jen zmínila, že "potřebuju nějaký potěšení v tohle blbý období". Nikdo mi neumřel, neopustil mě, prostě mám jen depku ze školy a ospalosti.:D Ale moc děkuju za snahu. První výherkyně je náhodou moje oblíbená bloggerka, kterou jsem vám v blízké době chtěla představit. Chiara♥ Vylosoval ji random.org, ne já:D 
Jako druhou výherkyni jsem chtěla vybrat tu, od které se mi komentář nejvíce zalíbí. Bylo to těžké. Nechtěla jsem vybrat podle délky komentáře, taky jsem nechtěla vybrat jednu z těch, co mi napsaly, že náramky jsou úžasné (to vím taky:D). Možná je to nefér, ale nechtěla jsem vybrat ani novou čtenářku, která můj blog možná čte jenom kvůli výhře. Chtěla jsem aby druhou výherkyní byla věrná čtenářka, od které mě potěší každý její komentář. A právě takovou je Martina♥. Když jsem otevřela odkaz, který mi dala do komentáře, hrozně moc mě to potěšilo (nehledě na to, že je to moje nejhorší fotka). Moc oběma i všem ostatním děkuju:) (obrázek s vygenerovaným číslem a komentářema holek je na konci článku)

K 2. ČÁSTI DESIGNBLOKU:
Množství fotek z tohohle víkendu by stačilo asi na články až do Vánoc. Proto je sem budu dávat asi ve větším množství.. Nebo vám bude stačit vždycky pár fotek jenom jako ukázka? 














11 komentářů:

  1. Gratulujem! Fakt pekné náramky.

    OdpovědětVymazat
  2. vítězkám gratuluji :)
    moc se mi líbí nápad dirkovaných krabic jako poličky, to je momba :D

    OdpovědětVymazat
  3. tak gratuluju, já jsem ráda, že jsem měla prostor ti něco napsat :)
    jinak fotky jsou skvělé a inspirativní minimálně!

    OdpovědětVymazat
  4. gratuluju :) ten designblok musel být skvělý :)

    OdpovědětVymazat
  5. super fotky :) všetky nápady.
    a gratulujem :)

    OdpovědětVymazat
  6. ty fotky jsou uzasny! a gratuluju holkam k vyhre :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nojo, já vím, že je nejvýhodnější předání osobně, ale nemůžu ti nadržovat,když jsi z HK :D

      Vymazat
  7. desingblok suprový.. naj veci tam majú

    OdpovědětVymazat
  8. všechno je fantastické! :)

    OdpovědětVymazat
  9. juch, gratuluju si a těším se na náramek! :))
    super fotky!

    OdpovědětVymazat

♥♥♥