TYLOVA LÉTA /bloggers challenge

Tylova léta se blíží! Už v pátek 4. září to v Hradci Králové bude žít!:)
Pět super blogerek vytvořilo outfity pro tuto příležitost a vy se se všemi budete moci na místě potkat!!:) Už se nemůžu dočkat! Hlasujte v komentářích pro nejlepší outfit, protože blogerka, která vyhraje, bude na místě dělat fashion patrol pro ZOOT (už jsem se zmínila, že tam bude zootí chill-out zóna, a že od nich máme krásný trička?).
Mimo letošní kapely, chill-out zónu a trika bude v areálu i výstava fotek (může tam být i vaše fotka - četli jste to?), stánek Bia Central nebo Café Na kole (nejlepší kafe v HK plus skvělý quiche a další dobroty!). No a pokud náhodou neposloucháte tuhle hudbu, neradi se díváte na fotky, neradi se scházíte s přáteli, s blogerkami, SE MNOU, nenosíte trička ani placky, nemáte rádi quiche, ani kafe... Natašky cupcaky fakt MUSÍTE přijít ochutnat!<3 (+ emoticon Natašky smutných očí)


1 ELISALINE
Jednoduchý černobílý outfit s výraznými botami? Kdo jiný, než Eliška. V bílých šatech se na festival nebojte vyrazit, protože na zemi se sedět nebude! Kromě toho, že na travnaté ploše bude sezení od zootu, tak v prostoru před podiem budou natažené (legendární:D) bílé koberce. Žádné skákání v bahně nečekejte. Koženková bunda je už skoro synonymum hudebních festivalů a černý batoh nejlepší parťák. Stříbrné boty a zrcadlové brýle rozhodně zaujmou, takže pokud je do outfitu zvolíte, stejně jako Eliška, zaručeně se stanete úlovkem ZOOTí fashion patrol! Pokud vás Eliška inspiruje, hlasujte v komentáři a nezapomeňte připsat číslo 1, máme totiž dvě Elišky!:)








 _______________________________________________

2 Lucie Šumová
Rozevláté kimono s potiskem bude na festivalu vypadat prostě skvěle! Světlý batoh je k černým šatům a černobéžovému kimonu úplně perfektní a na festival ideální.:) A všimli jste si těch nádherných hodinek Daniel Wellington? 

Nebojte se a vyrazte na festival v šatech!! A pokud se bojíte, že budete vypadat, jako když jdete na ples, inspirujte se Luckou a přidejte batoh a metalické sandálky;). Kdo hlasuje pro Lucku? Číslo 2!



 _______________________________________________


3 Eliška /TIMETOFIT
Na Elišky blogu se mimo skvělých outfitů často objevují i články ohledně cvičení. Na rovinu, která z nás po takovém těle netouží?
Eliška je důkazem toho, že černé skinny džíny nejsou nuda, pokud je umíte kombinovat! A napadlo vás někdy, o kolik procent líp vypadá triko uvázané vepředu na uzel? Pokud na festivalu přehodíte přes ramena denimovou bundu a nasadíte klobouk, nebudete k přehlédnutí.:) Kontrastem k mírně navlněným vlasům můžou být třeba pohodlné slip-ony. Kdo jde do toho s Eliškou?:) Stačí číslo 3 do komentáře! 









___________________________________________________

4 Caroline Cumrik
Káju možná znáte z instagramu, nebo jejích super videí! Můžete se přesvědčit, že s kimonem krok vedle prostě neuděláte:).  Pokud je černobílé, tak ho zkuste rozzářit jednobarevným trikem, zbytek ale už hlavně nepřeplácejte! Kája nechala zbytek v černé a udělala to nejlepší, co mohla. Černé krajkové kraťásky jsou ke kimonu jak stvořené a pantofle TOP. Mimochodem Kája s Luckou už můžou založit klub přátel hodinek DW, kdo se přidá?
První společný sraz  4. 9. v HK!!!:D






_______________________________________________


5 Lea
Pátá a poslední blogerka, pro kterou můžete hlasovat, a se kterou se na festivalu můžete potkat (teda kromě mě, žejo), je Lea! Krásnou kytkovanou sukni se zajímavě vyřešeným skladem vepředu Lea zkombinovala s černým topem s tříčtvrtečními rukávy a odhalenými rameny. Kdo z vás by si na to troufnul? :) Pokud k jakékoliv sukni přidáte batoh, hned je z vašeho outfitu ten pravý festivalový. Jestli si libujete ve výrazných náhrdelnících, zkuste nechat doma podpatky a obout slip-ony. Máte nějaké, co skvěle ladí k sukni, stejně jako Lea? Inspirujte se a v komentáři napište číslo 5.:)

47 komentářů:

  1. Anonymní29/8/15 21:01

    Eliška 1.!!!!

    OdpovědětVymazat
  2. Eliška 1. !!! ❤

    OdpovědětVymazat
  3. Anonymní29/8/15 22:00

    11111111111111-eliška :3

    OdpovědětVymazat
  4. Eliška je jasná jednička! (1.!)

    OdpovědětVymazat
  5. Caroline Cumrik[4] Nejlepší holka!❤️❤️❤️❤️

    OdpovědětVymazat
  6. Anonymní30/8/15 12:06

    Caroline Cumrik ❤ 4.

    OdpovědětVymazat
  7. Anonymní30/8/15 12:27

    Caroline Cumrik 4.

    OdpovědětVymazat
  8. 4 :) ale všechny holky zvládly vytvořit super look! <3
    http://of-goldbook.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  9. Anonymní30/8/15 13:45

    Eliška 1 :333

    OdpovědětVymazat
  10. Anonymní30/8/15 15:01

    Eliška 1!!! <3

    OdpovědětVymazat
  11. E-liš-ka! E-liš-ka!! E-liš-ka!!! 1

    http://streetartchicks.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  12. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  13. Caroline Cumrik (4) ❤️

    OdpovědětVymazat
  14. Jednoznačne Eliško :)

    Izabella | my diary

    OdpovědětVymazat
  15. Eliška 2 - Time to Fit :)

    OdpovědětVymazat
  16. Krásný blog:) Jsem novou čtenářkou :)
    Přidej si mne také :)

    www.lucieglam.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  17. Anonymní31/8/15 19:56

    Eliška III. :))

    OdpovědětVymazat
  18. Anonymní31/8/15 21:25

    Eliška 3 :))

    OdpovědětVymazat
  19. Eliška jedna, to je jasné! Je boží!

    OdpovědětVymazat
  20. Eliška číslo 3.! rozhodně nejlepší! konečně pořádnej festivalovej outfit! :)

    OdpovědětVymazat
  21. Rozhodně Eliška 1! Přesně podle mýho gusta <3

    OdpovědětVymazat

♥♥♥