Grey dress.

Dneska jsem měla v plánu přidat článek, kde je víc textu než fotek, ale po napsání 1500 slov (super, jsem v půlce seminárky!) jsem už fakt vyždímaná, takže přidávám asi 2 týdny starý outfit (ano ještě s vlasy). Mimochodem ta seminárka je na téma Photoshop, takže vám můžu odříkat celou historii tam a zpátky, ale hlavně jsem zkoukla asi tisíc tutorialů na YT, takže umím dost nových věcí (který teda většinou u outfitu nevyužiju), ale mě by spíš zajímalo, co říkáte na fotky (i jejich úpravu), co sem přidávám? (Já mám občas sto chutí nějaké "oblíbené" blogerce napsat, že jsou ty fotky fakt hrůza (prostředí, kde fotí / úprava /..), ale jsem hodná a jsem potichu.) Tak vy nebuďte potichu a napište mi to všechno sem (klidně anonymně).:*

| kabát - Asos | kabelka - Lindex | šála - SIX | šaty, bunda - H&M | boty - ? |








21 komentářů:

  1. Pěkný fotky i outfit :)!

    OdpovědětVymazat
  2. ta šála je boží! nutně potřebuju!

    OdpovědětVymazat
  3. super šatky! a tvoje fotky jsou super, i když si myslím, že na fashion blozích jde spíš o to co má dotyčná na sobě než jak je to nafocené či upravené..

    OdpovědětVymazat
  4. Já to sem musím napsat, ale na tý první fotce vpravo vypadáš jako těhotná... :D Ale jinak se mi prostředí, kde fotíš i jak upravuješ fotky moc líbí. :3

    OdpovědětVymazat
  5. Taky jsem nikdy nepsala negativní komentáře, jen abych nevypadala jako ty podělaný anonymové (:-)) ale když jsem si uvědomila, že vlastně i já ráda slyším, co se čtenářům nelíbí, to klidně napíšu. Je to lepší, alespoň si to blogerka uvědomí a může se zlepšovat!
    Ale tvoje fotky jsou opravdu pěkné. Takové podzimní, jen tak dál :-)

    OdpovědětVymazat
  6. jů, tohle ti moc sluší :) už se těším na fotky s krátkými vlasy :)))

    OdpovědětVymazat
  7. Krásná :)

    Na mém blogu probíhá giveaway budu ráda když se zapojíš :http://fashionaddiction-style.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  8. krásný outfit :))

    OdpovědětVymazat
  9. Já třeba svoje fotky ani neupravuju, protože nevím jak :D s prostředím je to horší, protože když mám stativ, tak si nemůžu stoupnout buhvikam :D tyhle jsou podle mě úžasný!!

    OdpovědětVymazat
  10. Na tej druhej fotke si nadherna! :) Inak mne sa tvoje upravy pacia, presne toto si davam ako take male predsavzatie do noveho roka, rada by som sa tomu viac priucila. ;)

    OdpovědětVymazat
  11. moc hezke fotky :)) ty to rozmazane pozadi delas v pc?

    OdpovědětVymazat
  12. Ten outfit je skvelý!! ♥
    http://fashionbynitaxxx.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  13. Bože ty seš beruška! :**

    OdpovědětVymazat
  14. krásná, sluší moc :) mně se ta úprava rozhodně líbí! jen tak dál! :)

    OdpovědětVymazat
  15. Anonymní2/12/13 21:38

    Dříve jsem sledovala mnoho blogů, ale postupně mě všechny přestaly bavit (buď se opakovaly fotky pořád ve stejném stylu nebo mě blog po čase omrzel), jediný blog který sleduji každý den je právě tenhle, tvůj :) Vždycky netrpělivě čekám na nový článek. Strašně moc se mi líbí tvůj styl oblékání a celkově všechny ty fotky. Jsi asi jediná bloggerka u které se nechávám inspirovat s módou, prostě ten tvůj styl jak už jsem řekla je super. Kdysi dávno jsi sem přidávala článek s fotkama které jsi fotila, a byly samozřejmě úžasné. Mohla by jsi přidávat klidně více fotek přírody, krajiny atd. A na závěr bych se tě chtěla zeptat na 3 otázky. 1. Na jakou chodíš školu (obor), že jsi psala seminárku na Photoshop? 2. Kde upravuješ fotky a co by jsi mi doporučila? 3. Jak se těšíš na Vánoce? Máš už nakoupené dárky? S pozdravem M. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mooc me tvuj vzkaz potesil, dekuju!!:) takze 1) chodim normalne na gympl a ta prace je na ivt:), 2) upravuju prave v photoshopu (ktery bych ti i doporucila) a 3) na Vanoce se uz docela tesim ale darky jeste vubec nakoupene nemam, ale aspon uz je mam vymyslene:D

      Vymazat
  16. Anonymní6/12/13 19:03

    Úplne s tebou súhlasím..niektoré bloggerky pridávaju články raz za mesiac(tiež len aby niečo bolo) ,fotky sú nekvalitné/blbé pozadie a majú kopu sledovateľov,komentárov a návštev...a tie čo sa snažia viac nemajú skoro nič..:/ nechápem to...ale tvoje fotky sa mi veeeľmi páčia :) máš fakt dobrý vkus a vieš čo sa k čomu hodí ;) ...a tie topánky a kabátik je nádherný ! :)

    Beperfectissimple

    OdpovědětVymazat

♥♥♥