2013.

Na začátek článku ledna roku bych ráda řekla napsala, že děkuju za všechny komentáře a že sem vůbec chodíte a podporujete mě tak v něčem, co mě fakt baví. Tenhle rok byl pro mě fakt super a asi 1000x se mi potvrdilo, že všechno zlý je k něčemu dobrý (nejohranější věta na světě?). Příští rok chci samozřejmě VŠECHNO změnit a už mám svůj supr plán.:D Třeba jako kupovat si víc bot a tak. Takže teď si zrekapituluju rok 2013 a vy mi napište co vás na mým blogu sere a nudídík.





01
V lednu jsem vyměnila brýle za čočky, což byla ta největší blbost, co mě mohla napadnout. Byla fakt hrozná zima (hlavně na oči).


02
V únoru jsem cvičila s Jillian 30 day shred a psala si Kalorické tabulky (když se tam teď dívám na svoji váhu, tak trochu brečim). Moc dlouho mi to nevydrželo, ale chystám se k tomu v lednu vrátit! Taky jsem se dokopala k založení účtu na ebay a paypal čímž jsem tak trochu zkrachovala.


03
Na začátku března konečně vysvitlo slunce, já jsem si koupila tu nejlepší kabelku z Lindexu, která tady byla tak tisíckrát a byla jsem na jarní prázdniny na horách. Slavila jsem rok od založení blogu a taky jsem byla se třídou na nejlepším lyžáku.


04
Na Velikonoce jsme se s Nataškou jely schovat do PCE a sněžilo! Na konci dubna už jsem chodila v tílku a kraťasech. WTF? Koupila jsem si ty nejlepší černočerný Vansky a taky vysněný černobílý geometrický šaty (sakra to už mám tak starou profilovku?).


05
Na začátku května jsem si nechala udělat ombre (WHY?!) a z těch outfitů nedokážu dobře odhadnout, jaký bylo počasí - občas bunda a šála, občas sukně a triko.. Jo a tenhle outfit je z docela dobrýho party hard dne. Jo a vraťte mi prosím tyhle nohy.


06
Svatba. Mononukleoza. New York.
Ach, nechte mě chvíli pobrečet si a zavzpomínat na nejlepší měsíc (v mým životě?). Byla jsem za družičku na nejkrásnější svatbě. Měla jsem mononukleozu a málem jsem kvůli ní neodjela do New Yorku. Miluju to město strašně strašně strašně moc. Pak jsem zase skoro neodjela domů, ale tuhle srdceryvnou historku si všichni jistě pamatujete. Prosím, ať trvá červen 2013 do konce mýho života!♥


07
RFP! Jedna z dalších nejlepších věcí v tomhle roce. Bylo to prostě nejlepší, takže tenhle rok počtvrté. V červenci jsme taky jely z nudy s Adynkou utrácet do Prahy a s Tojnarem válet se do Maďarska.♥♥♥ A taky jsem spadla z kola a vymkla si kotník.


08
Hned, co jsem se vrátila z Maďarska jsem jela do Broumova, kde to s Nataškou prostě milujem! Abych nezapomněla, tak jsme se taky přes prázdniny navštěvovaly s Leonkou a vymýšlely nový a nový fotky. Taky jsme jely s Nataškou na den do Prahy, kde jsme nechaly nekřesťanský množství peněz a považujem to za jeden z nejlepších dnů.♥ Na konci srpna jsem stihla ještě (nakupovací) maraton Brno-Bratislava-Vídeň, což byl zas jeden z nejlepších týdnů s rodiči.


09
Pokud nebudeme myslet na školu, tak bylo i září super! Byla jsem do blogu uplně zapálená a fotila jsem snad každý den. Taky jsem se setkala se skvělou Sandrou a Jarmilou, který mi vyfotily outfit a pak jsem vyhrála ty lístky na Mercedes-Benz Prague Fashion Weekend a party s Jimmym Choo (a vyfotila jsem se s nim)!!! Taky jeden z nej víkendů.♥


10
V říjnu mi konečně došlo, že je to ombre strašný a celý jsem si ho nechala ustřihnout. Byla jsem na víkend v Praze - na Designbloku a Blance Matragi, poznala jsem se s Kamilou a Klárou, koupila jsem si v Pull&Bear tu nejlepší obří šálu a cituju sama sebe: "Hrozně ráda bych přeskočila budoucí 3 roky v zabitým HK na gymplu a okamžitě šla bydlet k ségře do Prahy mezi ty všechny cool lidi a akce a místa.".


11
V listopadu padalo listí, já jsem pořád nosila drdol a nadávala na svoje pitomý vlasy a až na konci měsíce jsem se rozhodla ustřihnout si je na takový delší mikádo. Jedno z nejlepších rozhodnutí uplynulého roku. 


12
Na začátku prosince jsme byly s Leonkou ve vánoční Praze a v showroomu Lindexu. Sehnala jsem konečně ty vysněné kozačky a k Vánocům jsem dostala vysněný bílý kabát. Uplně nejvíc si užívám toho volna a nicnedělání! Silvestr byl super party, na kterou jen tak nezapomenem a už teď se těším na nadcházející rok, starosti a radosti. A plesy.

23 komentářů:

  1. Nic , absolutně nic mě na tvém blogu nesere a nenudí!!!! :)
    Pro mě jsi ty a tvůj blog srdcovka! :) :*
    Jen tak dál!
    Všechno nejlepší do nového roku.

    OdpovědětVymazat
  2. tobe to na vsech fotkach taak slusi!:))

    OdpovědětVymazat
  3. jeden z mala rekapitulacnich postu ,ktery jsem jednim dechem precetla od zacatku do konce!
    super ,super!<3

    OdpovědětVymazat
  4. cituji sama sebe, haha! ale máš pravdu, taky bych nejradši bydlela v cool Praze než u nás na vesnici (ikdyž relativně blízko Prahy)

    OdpovědětVymazat
  5. krásné fotky, tyhle shrnující články mám moc ráda:)

    http://evelinkablog.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  6. tento článok som zhltla jedným dychom! skvelá si, Anička!

    liveinfoxworld.blogspot.com

    ...

    OdpovědětVymazat
  7. Prajem všetko dobré do nového roka, nech ti to aj s blogom vydrží čím dlhšie :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Anonymní2/1/14 12:54

    Máš krásný styl!! :))
    littlesweetaffair.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  9. tyjo uplně jsi se změnila <3 :) krásná jsii ! :))

    http://mishellife.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  10. Ke všemu bych ti měla tolik co napsat. Jako například že tě naprosto chápu s ebay, kde také pořád utrácím. Chápu to, jak jsi nadávala na své vlasy. Také čekám na den kdy konečně seberu svou odvahu a ustřihnu je, jelikož drdoly jsou u mě nyní na prvním místě. Kdybys byla tak týden v týhle "super" vesnici jako jsem já, zamiluješ se do Hradce. :D Doufám že se jednou také snad pořádně poznáme, přeci jen nebydlíme daleko od sebe:):D Přeju hodně štěstí do nového roku!

    OdpovědětVymazat
  11. ty vlasy jsou uplně super udělala jsi vážně dobře a zůstaň taková jaká seš a dělej všechno tak jak to cítíš a to je prostě super <3

    OdpovědětVymazat
  12. jé to cestování muselo být super! a ty vlasy ti náramně seknou!!

    OdpovědětVymazat
  13. fandim ti hrozně moc !!! <3

    OdpovědětVymazat
  14. Krasne poohliadnutie. :) A teda prajem vsetko dobre v novom roku, nech sa ti dari! :)

    OdpovědětVymazat
  15. úplne najviac milujem tvoj blog, je fakt super :) a dúfam,že v roku 2014 bude ešte lepší než doteraz(i keď neviem či sa dá byť ešte lepší :D ) ...prajem ti veľa šťastia v novom roku ;)

    OdpovědětVymazat
  16. Anonymní11/1/14 20:33

    ty vlasy ti fakt moc sluší:)) na tvůj blog jsem narazila až dnes a máš ho moc fajn :) :) ještě si zapamatovat adresu :DDD :)

    OdpovědětVymazat

♥♥♥