Ziaja med.

Kosmetiku Ziaja používám už přes dva roky a nemůžu si ji vynachválit. Teď vám ukážu to nejlepší, co jsem od nich kdy vyzkoušela. Je to nová řada Ziaja med, ze které jsem si vybrala Antibakteriální péči na moji hroznou pleť.:) Po dvou měsících testování jsem na ní asi závislá, ale teď už k jednotlivým produktům.


1) Mycí gel používám po odlíčení skoro každý večer a mám po něm vždycky krásně vyčištěnou pokožku. Po chvilce masírování pleti se odstraní odumřelé buňky pokožky a všechny nečistoty, co na obličeji za celý den ulpí. Trochu vysušuje, ale hydrataci mi vynahradí krém.

2) Čistící tonik využívám jenom když jsem líná několik minut mýt obličej gelem. Je to taková rychlejší verze, která odstraní zbytky make-upu a maz. Pleť je po něm superhladká a neskutečně svěží.

3) Krém redukující akné doopravdy redukuje akné! A skvěle hydratuje. Je dokonale jemný a lehký. Ale obávám se, že mé srdce bude navždy patřit okurkovému krému, který je teď za 29,- (nechápu!), ale já ho mám doma nakoupeno tolik, že nevím, kam bych ho dala :D.

4) Bodový reduktor mě maličko zklamal v tom, že jsem od něj očekávala, že když ho večer nanesu na nový červený pupínek, tak do rána zmizí. To se nekoná, protože on je to vlastně jen krém v malém. Má redukovat akné a černé tečky. Což plní, takže mu vlastně také není co vytknout. Super na cesty.:)

11 komentářů:

  1. Docela mě tato řada zaujala, ale musím ještě omrknout složení, myslím, že zas tak perfektní nebude :/

    OdpovědětVymazat
  2. vypadá skvěle!Ikdyž uznávám, že mě trochu odrazuje ten med, nějak jsem se vždy vyhýbala přípravkům, kde je, mám na něj alergii, ale tedy jen v potravinách, tak snad nebude ziaja tak vonět, že bych musela ochutnat :D Já sama mám s pletí trošku problém, tak tuhle řadu rozhodně zkusím, díky za tip Aničko!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Řada Ziaja med nemá s medem vůbec nic společného :)) Takže není důvod, proč ji nevyzkoušet :)

      Vymazat
  3. Já teď zkouším zelenou řadu biodermy na problematickou pleť a zatím mi připadá opravdu super. Od ziaji mám doma krém na ruce z olivové řady a na to že olivy nesnáším voní přímo dokonale a je suprový! Takže až dojde bioderma, asi se podívám po této kosmetice. Jinak přeji všechno nejlepší a úspěchů k Tvému svátku. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Anonymní26/7/14 09:47

    Ahoj, da se to koupit nekde? Nebo musim pres internet??

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Buď přes eshop http://ziajamed.ruzova10.cz/ nebo v obchůdku Růžová 10, Praha 1 (http://ruzova10.cz/). A pak ještě v druhém obchůdku v Olomouci – Masarykova třída 12 a od září se chystá další ve Zlíně.:)

      Vymazat
  5. Tiež sa chcem opýtať, kde sa dajú tieto produkty kúpiť. V obchode u nás je so Ziajou celkovo problém, ponuka produktov je značne obmedzená a tento rad vyzerá ako stvorený pre moju pleť a keďže mi už čistiace veci dochádzajú, rada by som vyskúšala niečo nové. So Ziajou mám doteraz len dobré skúsenosti, takže voľba je jasná. Už len to zohnať.. :)

    OdpovědětVymazat
  6. Anonymní27/7/14 22:47

    Ahoj, děkuji za zajímavý článek. Takovéto kosmetické články by jsi mohla přidávat častěji :) Zajímal by mě třeba článek o tom, jaké produkty používáš na líčení. Chtěla bych se zeptat, jestli se tato kosmetika dá sehnat v běžné drogérii nebo v lékárně a nebo jenom přes internet??
    Přeji ti hezké prázdniny, Monika :)

    OdpovědětVymazat
  7. Anonymní28/7/14 11:45

    skvelá recenzia :)

    http://lifebyteenboy.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  8. Super recenze, s akné mám také problémy, takže to je super tip :)

    http://marse-luskova.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  9. tohle je pro mě naprostá novinka!

    OdpovědětVymazat

♥♥♥