Cheap and cheerful.

U jednoho z posledních článků jsem četla, že bych vám taky mohla ukázat nějaké kousky z levnějších obchodů. Upřímně ráda nakupuju ve slevách a občas najdu super úlovky i v sekáčích. Kvalitou se zlevněné věci nijak neliší od těch, co byly za původní ceny, ale OK, je pravda, že občas vás to donutí koupit věc, kterou nepotřebujete jenom proto, že je levná. Ale vždyť víte, jaké potěšení to je, když se vám daná věc líbí na první pohled a je hned za poloviční cenu!
A jak to souvisí s dnešním outfitem? Psala jsem o kašmírových šálách, ale abych hned neodsoudila ty levnější - zkusila jsem si objednat tuhle černou z eBay. Musím říct, že je to ten materiál, co bude asi brzo žmolkovat, ale je tak neskutečně příjemná a hřejivá, že mě ty tři stovky fakt nemrzí! 
Dalším levnějším kouskem je tenhle kabát. Do Reserved upřímně nerada chodím - máme ho v HK a většina věcí se mi nelíbí. Když jsem ale nedávno u skvělé Elišky četla, že tam koupila boží kabát za 999,-, řekla jsem si, že se tam taky mrknu. V Praze jsme měly s Nataškou volnou chvilku, takže jsme tam nakoukly a upřímně - po šedým kabátu toužím už dlouho a tenhle je taaak teplý a příjemný!!<3 
A posledním novým kouskem je tahle DOKONALÁ taška, která je z Promodu (prý obchod pro ženy ve středním věku = všechny nejlepší kousky zbydou pro mě :D) a byla z 1000,- zlevněná na 500,- chacha.
Pro dnešek vše o levných nákupech, brzo budu určitě zas pokračovat!

p.s.: včera jsme ukončily rok, co běží náš projekt City Mod a bylo to SKVĚLÝ ♥ Ještě jednou všem děkuju a až budou fotky, napíšu vám o tom článek.:)

| mikina, náhrdelník - Mango | kabát - Reserved | kalhoty - 2nd hand | boty - Stradivarius | taška - Promod | šála - eBay.com |


17 komentářů:

  1. Ta poslední fotka je úplně ňuňu <3 :D :* ...na ten kabát jsem taky koukala, ale líbily se mi tam teda i další - jeden (ten army) jsem si kupovala už asi před měsícem taky ve slevách a nosím ho strašně ráda!! :)

    OdpovědětVymazat
  2. No já upřímně Reserved moc ráda nemám. Jako na pohled tam maj nějaký kousky vážně libový ale ta kvalita ušití je někdy přímo k-a-t-a-s-t-r-o-f-á-l-n-í! Vážně a to nejsem zrovna velkej hnidopich... :D

    OdpovědětVymazat
  3. Krásny outfit, moc sa mi páči kabát a taška :)

    http://lamodaeanarchia.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  4. Do Reservedu jsem zavítala jednou a nadchnulo mě úplně všechno, nejradši bych si koupila celej obchod :D Ale když jsem viděla ty ceny, tak jsem nestačila koukat, mně přijde drahej i kabát za 1000 Kč teda a bohužel si nemůžu dovolit takhle utrácet :/

    OdpovědětVymazat
  5. aaaa taky toužím po šedém kabátu, tak proč jsem tam tenhle neviděla?! No nic, budu pátrat dál a ty bys měla takhle ty vlasy nosit častějš, moc ti to sluší kámo!! :)
    Style by Eliza

    OdpovědětVymazat
  6. užasný fotky♥ strašně ti to slušíí:)

    OdpovědětVymazat
  7. Parádny kabát .. Z reservedu mam malo veci myslím si že je fajn aj keď si tam nenájdem veľa vecí ktoré by sa mi páčili :)

    OdpovědětVymazat
  8. Outfit sa ti podaril, vyzerá to nádherne :3

    OdpovědětVymazat
  9. takové tašky jsou nejlepší:D přijdou mi, že jsou neomezeně velký :D sluší ti to

    OdpovědětVymazat

♥♥♥