photosss

Blogerka, fotografka, pořadatel akcí, člověk, co si povídá s lidmi. Nejsem, ale zároveň jsem všechno tohle dohromady. Všechno tohle mě baví. Všechny tyhle věci se mi poměrně daří držet oddělené, ale nebylo by zajímavější, kdyby se víc prolínaly? O City Modu jsem tady už psala a taky psát budu - s módou a blogerkama to je celkem dost propojený. Ale focení? Občas se tady článek s mýma fotkama objevil, ale bylo to spíš výjimečně a dost random vybraný. Teď mi ale došlo - proč mě tak hrozně baví Zanita? Dává na blog nejen svoje outfity, ale často i fotky, co fotí. A ty fotky jsou boží. Baví mě, jak od každýho novýho článku čekám něco jinýho, a jak mě vždycky znovu překvapí. Je to v podstatě blog o všem, co se jí týče. O tom, jak cestuje, jak tam něco fotí, co u toho má na sobě. A tak si říkám, že asi začnu taky dělat články s fotkama, co fotím já. Vlastně nemám žádnou FB page a potřebuju slyšet něčí názory, abych se mohla zlepšovat. Budu ráda za čísla fotek v komentářích - co se vám líbí/nelíbí (a proč). thanks


1


2

3

4

5

6

7
♥ i miss u Zoé

8

9
i miss u Alice!:(♥

10

11

12

13

14

15

16
(17.11.2014)↓

17

18

19

20

33 komentářů:

  1. Mě se líbí všechny! Krásné holky a šikovná fotografka! A na těch bez lidí vždycky obdivuju to, jak dokážeš zachytit jednoduché linie, tvary a nebo prostě jen jednu věc a vypadá to prostě skvěle! Takové fotky mám nejradši a obdivuju lidi, co to dokážou takhle vyfotit! <333

    OdpovědětVymazat
  2. Vsechny jsou krasne! Nejvice se mi libi asi cislo 3, 12 a 13 :))

    OdpovědětVymazat
  3. Super nápad! Módně-fotografické blogy mám taky ráda, o jeden se snažím sama (nedávno jsem třeba zveřejňovala dokumentaci Paříže).
    Tvoje fotografie jsou všechny zajímavé, nejvíc se mi líbí 11. Akorát by podle mě některé nemusely mít tak silný vybledlý efekt.:)

    OdpovědětVymazat
  4. Úžasné fotky najviac 3, 4, 12,13,17 !!

    OdpovědětVymazat
  5. 3, 5, 6, 12, 14, 15 sú najlepšie! :))

    OdpovědětVymazat
  6. ♥♥♥ 16 a 18 ♥♥♥

    OdpovědětVymazat
  7. Všechny jsou nádherné!
    Líbí se mi, že na fotkách bez lidí vždycky perfektně zachytíš nějaké linie, tvary, vzory.

    OdpovědětVymazat
  8. U fotky č. 3 mi vadí středová kompozice. Někdy je super, ale tady by podle mě neuškodilo to posunout i o pár mm do strany. Nebo třeba ořez do čtverce. Nevím, to by se muselo vyzkoušet. :) A uplně nejlepší fotka je 12. ♥♥

    OdpovědětVymazat
  9. nejvíc je 12. a pak fotky prahy, u fotek dle mýho názoru hodně záleží na modelce, proto se mi třeba moc nezamlouvají fotky 5, 9 , 15, ale jinak jsi moc šikovná a budu ráda, když povedeš blog trochu jinak, ale nezapomínej na outfity! protože máš skvělej styl!

    OdpovědětVymazat
  10. Všechny fotky jsou výborný, přesně styl, co miluju, a dívka na 3. fotce mi hrozně připomíná Lorde, takže k tomu další palec nahoru!! <3

    OdpovědětVymazat
  11. 3 a 12 ach! u fotek architektury mi něco chybí, ale asi byl účel, aby byly jednoduché

    OdpovědětVymazat
  12. 4,8,12,16,18,19 sú pre mna najlepšie! V niektorých vidím nostalgiu , alebo niečo podobné. Si super a určite sa budem tešiť ma ďalšie články !

    OdpovědětVymazat
  13. nejvic asi 4 a 20 :)

    www.bornfromstyle.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  14. - asipotrebujufotkyodanicky. nutne. amen ♥

    OdpovědětVymazat
  15. Nejvíce se mi líbí 2,4,8 a 13, ale jinak jsou všechny fotky krásné! :-)

    OdpovědětVymazat
  16. Podľa mňa sú fotky úžasné! ❤najviac sa mi asi páči tá prvá, tá je super!

    OdpovědětVymazat
  17. Tak fotky jsou rozhodně podařený všechny! Ale u mě teda zvítězily 3, 6, 7, 12 a úplně nejvíc 16, protože má super atmosféru :)
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat
  18. fotky jsou vážně pěkný jenom když se na ne chvíli dívám tak třeba ta 2. a 4. mi přijde trochu nezajímavá. 6., 12 a 14 jsou absolutně skvělý. Taky jsem se jednou snažila dělat blog "o všem". Teď jsem, ale se ségrou přeřadila na módu, kde by jsme chtěli dávat také dost fotek, ale nemáme na to nijak moc dobrý foťák. A taky jsme zjistili, že módou to pro nás zdaleka nekončí :).....
    A ještě jednou... Ty fotky jsou vážně boží rozhodně se tomu víc věnuj :)
    http://style-et-vie.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  19. Ty fotky jsou naprosto boží!!

    OdpovědětVymazat
  20. Fotky jsou naprosto skvělý! Ta první se mi líbí nejvíc. Víc takových článků :)
    http://bornfromstyle.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  21. 12, 17 a 20, ta dvanáctka mě zaula už na plakátech city mod, má nakou takovou tu atmosféru, která se mi na fotkách často líbí. a těším se na další fotky !

    OdpovědětVymazat
  22. Moc se mi líbí tvoje fotky, Ani :) V tomto směru tě úplně chápu..baví mě blogovat, móda ale také focení..(takových lídí je opravdu hodně :D) dost mám problém sehnat někoho, kdo by mi to vyfotil tak jak bych si to představovala. Nejraději bych se fotila sama, ale to ještě nějak nedomysleli pořádně (ano stativ existuje.)

    http://assecondmoments.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  23. máš oko na fotografii, je radost se na ně koukat :)

    přeji krásný nový rok!

    OdpovědětVymazat
  24. Nádherné fotografie - každá ma svoje čaro. Všetky do jednej sa mi neskutočne páčia :)

    ❈ Happy holidays ! ❈
    ℓα ℒιcσrηe - ℒa vie est ℓa petite ℓicorne.

    OdpovědětVymazat
  25. Nádherné fotky, za takové články budu ráda! :) Přeji ti krásný nový rok.

    Míša z www.modniispirace.cz

    OdpovědětVymazat
  26. Ani, všechny fotky jsou prostě úžasný! Ale můj favorit je číslo 11! (architektka, no :D) ...jinak slečna na fotce 12 a pak fotky 16 a 18!

    OdpovědětVymazat

♥♥♥