7favourites: cosmetics

Dnešních 7 oblíbenců je ze světa kosmetiky. Osobně nekupuju žádný drahý kosmetický produkty, jelikož si za tu cenu (asi určitě) radši koupím něco na sebe.

Tento čistící gel je na prvním místě právem, jelikož je to fakt asi ta nejlepší věc, co používám. Každý večer si s ním čistím pleť a vím, že když vynechám, je to hned znát. Mám po něm neskutečně čistou a svěží pleť. A za tu cenu! 
btw je to nejlepší parťák s krémem 2↓


Tento krém používám už neskutečně dlouho a pořád ho tak zbožňuju! Používám ho večer po mycím gelu. Je lehký a jemný, takže se snadno roztírá a vstřebává. Nádherně voní, stačí ho jen maličko na celý obličej a jeden kelímek vydrží snad věčnost! (a proto mi tyto dva vydrží na dvě věčnosti!!)

Dokonalost. Balíček od Benefitu jsem dostala v létě v Sephoře a všechny produkty mi přišly skvělý. Nejvíc musím vyzdvihnout tyhle gelové linky, co používám jenom občas, ale když už - tak už. Jsou absolutně perfektní, skvěle se s nimi pracuje a vydrží věčnost.

Vyzkoušela jsem už poměrně dost řasenek. Tuhle jsem dostala už dávno od Leonky a pořád je moje nejoblíbenější! Rychle se nanáší, odděluje řasy a dlouho vydrží. Přirovnala bych ji k té od Benefitu (they're real!), ale jediný rozdíl bych viděla v ceně.

Šamponů i kondicionerů jsem vyzkoušela už spoustu. Byly to vždycky ty z drogerie - některé lepší, jiné horší. Teď jsem dostala tuhle řadu od Cotrilu, která se dá asi sehnat jen u kadeřnice a je to asi to nejlepší, co jsem kdy vyzkoušela. Po použití mám vlasy jemné (ale ne zelektrizované - jako po jiných šamponech), rovné (ale ne zplihlé). 
A krásně voní!

Když už jsme u vůně, tak na prvním místě musí být balzám EOS. Ta vůně (a chuť!) je dokonalá. Krásně hydratuje a to provedení je prostě super. Teda .. do úzkého psaníčka uplně ideální není. :D V ČR je k dostání díky superskvělýmu eshopu myEOS.cz, kde je nejen spousta balzámů, ale i další EOS kosmetika.

7 lak na nehty Flormar
Nejlepší lak na nehty. Rozhodně. Koupila jsem si ho jen tak.. asi abych utratila zbytečnou stovku? :D Ale byla to ta nejlíp investovaná stovka, jelikož od tý doby jsou moje nehty HODNĚ často v šedé barvě. Neřekla bych, že dělá nějakej "wet look", ale naopak si na něj občas dám průhledný matující lak (z Claire's) a tak vypadá taky skvěle. Jednou jsem si koupila šedý od Flormaru, ale Light Summer a ten jsem použila poprvé a naposledy. Takže ne všechny šedé Flormary jsou ty pravé!:D Tenhle konkretní se nanáší snadno a rychle (velký plus!), schne rychle (++) a vydrží věčnost (+++)!

Jaké jsou vaše nejoblíbenější kosmetické produkty? Nejradši bych byla za tipy na make-up O:).

9 komentářů:

  1. Já jsem si bohužel taky koupila ten Light summer a doteď jsem na Flormar kvůli tomu naštvaná :D

    OdpovědětVymazat
  2. EOS bych taky rada vyzkousel, jak balzam, tak me zaujaly ty EOS kremy na ruce :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Eos taktiež mam a tá vôňa je perfektaa! Rada mam vlasovú kozmetiku od manufaktury majú eozne peodukty a sú super!
    Make-up nepoužívam mam radšej bb cream myslím že je to lepšia voľba :) a púder od L'Oréal :)

    OdpovědětVymazat
  4. Chcela by som vyskúšať hlavne tú linku od Benefitu. EOS som ešte nikdy nemala a všetky moje spolužiačky ma hnevajú lebo každá má aspoň jeden :DD:
    http://morethanourhabits.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  5. tu řasenku jsem dřív měla celkem ráda a eos sjou mojí láskou na celý život:D

    OdpovědětVymazat
  6. Tu řasenku Rimmel mám taky moc moc oblíbenou, ted mám nějaké na dopotřebování, ale pak si ji zase koupím! A s makeupem jsem spokojená taky od Rimmelu, ten nový Lasting finish 25 hours, ale v tubičce, ten ve skle je na mě až moc hutný a krycí a navíc mi nesedí odstínově.

    OdpovědětVymazat
  7. EOS je proste TOP ! :D

    www.chrischella.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  8. Produkty Ziaji už mám dlouho v plánu vyzkoušet s makeupem ti bohůžel nepomůžu, protože taky pořád hledám ten top, ale mám celkem zálusk na face and body od mac :)

    OdpovědětVymazat
  9. Ziaja je moc fajn - cenově skvěle dostupná ale výrobkům to na kvalitě neubírá :) tenhle okurkový krém také používám!

    OdpovědětVymazat

♥♥♥