coffee first.

V úterý jsem se mezi schůzkami a akcemi v Praze stihla vidět i s Barčou, se kterou jsme zašly na dokonalý jídlo do Home Kitchen a pak i na tu nejlepší kávu do Emy. Měla jsem na sobě po dlouhé době oblíbené tartanové kalhoty ze Zary a dokonalý šedý svetr z Manga, který se podle mě perfektně hodí i k hodinkám Komono, které nosím poslední dobou celkem často.
Když jsme byly v Emě, v jednu chvíli jsem si uplně přála zastavit čas. Nedokážu to moc popsat, ale kombinace tak pohodlnýho a jednoduchýho outfitu, dokonalý kávy v dokonalý kavárně a hlavně žádných starostí a spěchu mi v tu chvíli přišla doslova výjimečná. Celkově jsem si hrozně oblíbila kávu a kavárny obecně. Nedokážu uvěřit tomu, že jsem milovala latté z Crosscafe (aneb kýbl divnýho mlíka) (btw do Crossu už jen na čaj a dort!). Teď si dávám nejradši cappuccino - v Praze nejradši právě v Emě, v HK jedině Café Na kole (nebo Kavárna Muzeum nebo Café Local). Tam jsem se dokonce naučila pít i filtrovanou kávu a f a k t  j i  z b o ž ň u j u ! Za týden a kousek budu v Brně a tam bych ráda zkusila Industru a Skøg. Doporučíte mi jednu z nich? Nebo snad ještě nějakou jinou? :)

btw pokud mě sledujete na fb, tak už možná víte, že jsem v challenge na Vinted - budu moc ráda za hlasy a zároveň děkuju všem stávajícím ♥

| kalhoty, kabát - Zara | svetr, kabelka - Mango | boty - Stradivarius | hodinky - Jean-Michel BasquiatxKomono |

podobné kousky z outfitu online :)

20 komentářů:

  1. Tyhle kalhoty s těmahle botama = nejvíc nejlepší <3

    OdpovědětVymazat
  2. A co Cona Coffee v HK? Tam mají kávu také výbornou, vlastně myslím, že je to stejná káva, jako v Na Kole. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Joo, Cona coffee taky dobry!:) Akorat tamtudy vubec nechodim, takze jsem tam mockrat nebyla..:)

      Vymazat
  3. Užasná si !! Krásny štýl som očarená.. ♥♥
    GIVEAWAY NA BLOGU

    Sydney SLEEK

    OdpovědětVymazat
  4. Uuu vyzerá to s tým šalom božsky!!

    OdpovědětVymazat
  5. Tak to zastavení času v takové chvíli naprosto chápu a oblíbení si capuccina místo latte ještě víc!!:))) Na skog mám taky zálusk, ale asi bude chvilku trvat než tam zavítám, tak mi musíš podat nějaký report ;))).

    OdpovědětVymazat
  6. Anonymní22/2/15 10:25

    Anooo, pokud budeš mít čas, tak určitě Skog i Industru! Na jidlo Bistro soul nebo Butchers! A jestli budeš v Brně i večer, určitě si nenech ujít Bar který neexistuje nebo Super panda cirkus!!! :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No tak lépe bych to nenapsala, doporučila bych to samé, i když teda v Butchers jsem pořád nebyla, trochu vyšší cenová.. :) A já teda nedám dopustit na Melounový cukr, nejoblíbenější kavárna <3 A kdy přesně Ani budeš v Brně, bude šance tě třeba potkat?

      Vymazat
    2. Děkuju :)) Hele budu tam bohužel jenom na jeden den a asi nebudu mít moc času.:( Myslím, že sotva stihnu Tugendhat, nějakou galerii a rychlý kafe..:(

      Vymazat
  7. Super outfit, ty jednoduchý jsou stejně někdy (a v některých chvílích, jak píšeš) nejlepší. A já bych v Brně doporučila Podnebí. Mají tam dobrý kafe, super nachos a hermelínovobrusinkový zapečený toasty! :)
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat
  8. Skvělý outfit a ta šála je naprosto dokonalá, moc ti to sluší:)

    OdpovědětVymazat
  9. A šála je odkud? Ta je skvěláá

    OdpovědětVymazat
  10. Sluší ti to :) Skog je super a ještě mám ráda Tungsram a V melounovém cukru :)

    OdpovědětVymazat
  11. tiež ma veľmi zaujal ten šál, krásny, skvele dopĺňa outfit :-)

    OdpovědětVymazat
  12. Nohavice sú krásne :))
    http://withgreywolf.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  13. Opět vypadáš skvěle, outfit se mi moc líbí! :-)

    OdpovědětVymazat
  14. Anni na jídlo bych teda doporučila v Brně Bistro Franz, nebo těstovinárnu Cattani na ulici Josefská :) a z kaváren, já mám ráda Café Placzek (to je na stejný ulici jako Cattani) nebo Cafe Fratelli :) Ale Skog a Industru už musím taky konečně zkusit !! :)

    OdpovědětVymazat
  15. S tým šálom je to dokonalé !! ♥

    http://accessoriesforbeauty.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat

♥♥♥