i ♥ ...

Co je moje srdcovka? Těžká otázka! Dloouho jsem přemýšlela, co bych si dala na triko I ♥ ... od ilovetričko.cz. Vůbec mě nenapadalo, co by mě perfektně vyjádřilo. Kočky a černá (nebo šedá) byly asi to první, co jsem vymyslela. Když jsem chtěla poradit od Natašky, podívala se na mě a během vteřiny mi s kamenným výrazem odpověděla. Nejdřív jsem se tomu zasmála, ale pak mi došlo, že to je pravda. Je to největší miláček, bez ní bych asi určitě už spáchala sebevraždu!!:D Jsme spolu ve třídě dvanáctý rok (v jedný lavici už 7 let) a jsme fakt největší parťáci! Takže nejvíc času spolu (BOHUŽEL) trávíme ve škole, a proto jsem si ji nechala natisknout na tričko a teď ji mám i doma, juchů! 
A pokud byste taky chtěli jedno takový triko - pokud nááhodou nemilujete Natašku, tak si tam asi můžete nechat natisknout i něco jinýho - tak mi pošlete váš zimní outfit na mail stranska.anna@email.cz a zapojte se ! (další info pošlu obratem na mail :))




jak udělat kočičce radost ? objednat jí kafe, říct, nechat na něj napsat Natašku a vyfotit ji u orloje (co si vždycky tak moc moc moc přála a záviděla ostatním turistům!! protože prostě HODINY! NIKDY NEVIDĚLI HODINY NEBO CO!)



A KDO/CO JE VAŠE SRDCOVKA? ♥ ♥ ♥

11 komentářů:

  1. to je perfektní pooost, jste super kočky! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Jé to je miloučké! Musí to být fajn, mít takovou kamarádku! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Jee, to je hezký! Je super tam mít Natašku nebo třeba i jinou kamarádku))

    OdpovědětVymazat
  4. Strašně milé, na všech fotkách vám to moc sluší:)

    OdpovědětVymazat
  5. To je super napad s tim trickem :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Toje hezký! A super fotky :))

    OdpovědětVymazat
  7. Anonymní1/3/15 18:42

    Jé to je pěkný :) Musí to být strašně super, mít takovou kamarádku.

    OdpovědětVymazat
  8. To je hezký :) A 7 let v jedné lavici, to už je dobrý výkon :)

    OdpovědětVymazat
  9. Taky by se mi libilo takhle sdilet lavici s nekym. Moje nej kamaradka zmenila skolu, kdyz jsme sly do sexty, takze pak 3 roky do maturity uz jsem sedela bez ni.. a ted na vš budu s nekym tezko sedet kazdou prednasku :D

    ClaudiasNewLife

    OdpovědětVymazat

♥♥♥