silver bag!

Minulý víkend jsme se opět sešly s Domčou, abychom pokračovaly v psaní (dospěly jsme totiž k názoru, že když píšeme spolu v kavárně, tak toho uděláme mnohem víc, než samy doma). Já jsem měla poprvé tuhle superskvělou bezednou tašku OJJU. Mám ji ze ZOOTu a jsem z ní absolutně nadšená! Vejde se do ní neskutečně moc věcí - kdybych to měla všechno vyjmenovat, jsme tu ještě zítra. A je stříbrná!! Už !fakt strašně! dlouho hledám kabelku, co by nebyla černá. Najděte ale vkusnou (velkou) bílou kabelku.. Impossible. A pak tahle. Stříbrná. Geniální!
Už v minulém článku jsem narazila na to, jak se některé firmy s oblečením snaží zlepšovat pracovní podmínky pro svoje zaměstnance. (A potěšily mě vaše reakce!) My buď můžeme hledat značky, které na tyhle zásady dbají, a nebo udělat něco mnohem jednoduššího. Koupit si výrobek, co nepochází z rozvojové země (ideálně je přímo z čr). Mnoho z nás to nedělá kvůli rozdílu v cenách, ale ten u produktů značky Ojju ani nezaznamenáte. Tahle česká firma vyrábí ve Španělsku a moc často kůži nepoužívá. To beru jako PLUS, protože mi došlo, že je celkem zvláštní, jak jsou najednou všichni hrozní veg(etari)ani, ale přitom pořád slyšim jen "A ty boty jako nejsou kožený, jo?!!". Takže já mám skvělou stříbrnou synetickou kabelku od skvělý český značky, můžu v ní nosit celý jmění a do mýho šedýho šatníku zapadá, jak nic jinýho!
Ten den bylo fakt krásně, takže jsem si vzala po dlouhé době milované New Balance (ano, ještě pořád toužím po černobílých) a boyfriend džíny z Topshopu. A kombinaci trika, mikiny a křiváku považuju za úplně nejoblíbenější a nejpohodlnější na světě!.

| kabelka - OJJU | kalhoty - Topshop | triko - Zara | mikina - H&M | bunda - Pimkie | boty - New Balance | čepice - eBay |

podobné / stejné! kousky z outfitu online :) ↓

13 komentářů:

  1. Moc ti to slusi, ta kabelka je super :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Super outfit!!! Brala bych uplne vse..:) nejvic botky a tasku

    OdpovědětVymazat
  3. Ta taška je úžasná! :) Vůbec jsem netušila že OJJU je česká značka, příjemné překvapení. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Krasny outfit :) uz nech je aj u nas tak pekne :)
    MORE than FASHION

    OdpovědětVymazat
  5. kámo, ty mě ničíš!!! Perfektní od hlavy až k patě, až jsem z toho v euforii:)))) o Ojju začnu uvažovat a new balancky si asi stejně budu muset pořídit, neodolám! ;))

    OdpovědětVymazat
  6. To je úžasné!! Ta taška je fakt krásná!

    OdpovědětVymazat
  7. ježiš, ty jsi hrozná kočička, Ani! ♥

    OdpovědětVymazat
  8. Konečně ostrý fotky :D <3 a jakooo, tohle je stejně nejvíc nejlepší! Jsi fakt kočička!

    OdpovědětVymazat
  9. Je to naozaj super, celý outfit už taký jarnejší ! Kabelka má skvelú farbu - no pozriem sa určite na tú značku keď je takáto "domáca" :))

    OdpovědětVymazat
  10. - mnam ♥
    a to ja kecky nerad ,)

    OdpovědětVymazat
  11. Ta kabelka je skvělá, moc ti to sluší a srší z tebe radost,super!

    OdpovědětVymazat
  12. Vyčerpávající popis a super outfit, radost pohledět. :)

    Ela

    OdpovědětVymazat
  13. skvělej a pohodovej look :)

    OdpovědětVymazat

♥♥♥