#superrolemodel.

Jaro je asi (tak zhruba napůl s podzimem) moje nejoblíbenější období, takže asi chápete, v jaké jsem byla euforii minulý týden při návštěvě showroomu Lindexu. Celá jarní kampaň nese pojmenování #superrolemodel a hlavním mottem je „To, co děláš, říká, kdo jsi.“. Tuhle větu bych si nejradši napsala na čelo, protože nic víc pravdivýho snad ani není. Hlavní tváře téhle speciální kolekce jsou tři úspěšné modelky, které se zároveň angažují v různých dobročinných organizacích, na jejichž konto půjde celý výtěžek z triček s nápisem #superrolemodel.
Dál bych sem ráda vypsala všechny detaily spolupráce Lindexu se všemi různými organizacemi, všechno úsilí Lindexu o udržitelnost a maximální ekologii. Než bych se tady ale dostatečně jasně vyjádřila, vy už můžete mít shlédnuté naprosto jasné video, které je vloženo hned v první části článku. Na konci je i video o samotných super role models. :)

btw Ještě bych podotkla, že snaha o udržitelnost a zlepšení podmínek zaměstnanců módních firem je velmi důležitá a je super, když nějaká známá osobnost využije své prostředky (nejen finanční, ale i svou tvář a jméno) pro podporu podobných projektů. Sama si myslím, že i skrze blog se dá k něčemu takovému dopracovat a doufám, že se tomu tak jednou stane.
btw2 Ve středu budu jedna z řečnic na Pechakucha night v HK, tak se můžete přijít mrknout jak se "dokážu" vyjadřovat (do mikrofonu před celým kinem HELP :D). Budu mluvit o všech svých činnostech a hlavně o tom, jak jsem se k nim dostala (čili samozřejmě zmíním i blog).
btw3 Nevydržím to a musím se s vámi podělit o super zprávu. Díky mé poslední výstavě jsem získala kontakt na organizaci, díky které budu za měsíc touhle dobou (skrze Erasmus+) na Kypru! yes yes yes



8 komentářů:

  1. Ty náhrdelníky vypadají moc hezky :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Ou máááj, Aničko, prostě nejvíc největší gratulace!!! Jsi nejšikovnější holka co znám!:) pusu!

    OdpovědětVymazat
  3. tak to je moc super, že se ti vlastní šikovností podařilo skrze Erasmus podařilo dostat na Kypr :). jinak musim pochválit ty náramky, hrozně se mi líbí :)

    OdpovědětVymazat
  4. Anonymní24/2/15 16:47

    ten Erasmus ti moc přeji :)
    díky tobě bych i chtěla bydlet v HK nebo někde poblíž, jsi má snad nejoblíbenější blogerka a rozhodně bych si tě chtěla přijít poslechnout. jen škoda, že bydlím přes půlku republiky. každopádně, doufám, že to bude v pohodě. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Úžasný :) Připadá mi, že jsi snad první blogerka, která se zmínila i o tom, co vlastně Lindex dělá, jaké je motto kolekce a podobně :) Jinak gratuluji k tvým úspěchům, ten proslov určitě zvládneš levou zadní! :)

    OdpovědětVymazat
  6. Tohle je skvělý, ty jsi skvělá!! Prostě všechno :3

    OdpovědětVymazat
  7. Skvělá zpráva, gratuluji. A jinak to je podle mě skvělý nápad a hodně lidí to o Lindexu ani neví:)

    OdpovědětVymazat
  8. Oo Lindex - to som teda nevedela že je takýto ^^ mne sa to páči keď veľké modne firmy nemyslia len na peniaze a čo najmenej vyplácať pracovníkom ktorý im šijú to oblečenie :)
    Tak ku všetkému gratulujem a snáď bude nejaké video o tom ako si sa ku všetkému dostala . :)

    OdpovědětVymazat

♥♥♥