DENIM SHIrT

Denimová košile = základ šatníku. 
Když ráno opravdu nestíhám nebo nemám vůbec nápad, co na sebe - sáhnu po této košili z Manga. Je to asi moje jediná košile, která vypadá zapnutá skvěle sama o sobě a nepotřebuje už žádný doplněk ani nijak extra zajímavé kalhoty/kraťasy. Je z pevnějšího materiálu, nemačká se a je nekutečně příjemná! Ráda ji nosím s páskem z Promodu, který jsem tetokrát poprvé zkombinovala s mou milovanou kabelkou Matt&Nat, kterou jsem koupila na ZOOTu. Mají tam teď plno nových (a taky spoustu starších ve slevách!) a já jen pláču nad stavem mého účtu. Pokud také po něčem prahnete, využijte 15% slevu (stačí při objednávce zadat kód zootvhradci).:)
| košile - Mango | kraťasy - Vinted | pásek - Promod | brýle - Ray Ban | kabelka - Matt&Nat |







15% sleva - kód zootvhradci

6 komentářů:

  1. Tohle je naprosto úžasný <3

    OdpovědětVymazat
  2. Vypadá to skvěle, já jsem si džinovou košili sice pořídila ale jen takovou, ze které jdou v předu ty dva "cancourky" abych to mohla uvázat (doufám, že víš co myslím :D), takže sháním nějakou "normální" a je pravda, že na MANGO jsem zapomněla... Jinak moc krásný fotky.. A ta sleva na ZOOTu platí i na slevněný věci? :-)

    NARA // czech fashion blog
    www.natalieklara.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Mám to úplně stejně, když nevím co, sáhnu po džínové košili, ta nikdy nezklame :)

    OdpovědětVymazat
  4. ta košile je nejlepší! mám dost podobnou a strašně ji zbožňuju

    OdpovědětVymazat
  5. vypada to bezva, jak je kosile zapnuta az ke krku:) to ja bohuzel moc nemuzu nosit, protoze s mymi sirokymi rameny a velkyma prsama to zapnuty az ke krku vypada blbe :/

    ClaudiasNewLife

    OdpovědětVymazat

♥♥♥