CHRISTMAS

OK, musím uznat, že ty tuny článků s tipy na dárky, s wishlisty, nebo s dárky pro čtenáře už mě taky trochu nudí, ale nemůžu se s vámi nepodělit o několik mých tipů.:)

1) představte si člověka, kterému vymýšlíte dárek a vybavte si tu situaci - jak rozbaluje dárek a je nadšený/á.. no a pak si jen přímo do tý situace dosaďte samotný dárek a je to!
2) nedávejte jako dárek obyčejný věci, co si každý kupuje sám - a když už teda jo, tak aspoň darujte to, na čem podle vás ten člověk šetří (např. používá kosmetiku z drogerie -> kupte nějakou kvalitnější)
3) nenakupujte v obchodech/na trzích ve vašem městě (to platí hlavně pro menší města, kde je prostě poznat, že jste se nezmohli na víc, než dojít do obchoďáku a koupit nějakou univerzální kosmetiku/svíčku)
4) je rozdíl mezi tím, co člověk potřebuje, a co chce. ono fakt záleží dost na konkrétním případu, ale já většinou nejsem moc nadšená z dárků, který potřebuju (krom počítače a mobilu teda.:D)
5) dávejte to, co se vám líbí (nekupujte kamarádce triko, co se vám nelíbí, ale předpokládáte, že jí by se líbit mohlo) - má to tu super výhodu, že když se to obdarované(mu) náhodou nelíbí, tak si to nenápadně přivlastníte :D

Bylo pro mě docela těžký dát sem tipy na dárky a neprozradit, co letos kupuju já, takže jsem to pojala trochu i jako svůj seznam přání a přidala jsem tipy na věci, které už mám, a které určitě udělají radost.:)

Na ZOOTu si tvořím seznam přání. Jestli letos nedostanu KeepCup, tak je Ježíšek asi slepej a hluchej, nebo nevim:(. Mrkněte na celý seznam - a nezapomeňte, že máte slevu 15 %, když použijete kód RADOSTODANNASTRANSKA !
---

Na Urbanluxu mají kráásný dárkový krabičky od Happy Socks i spoustu dalších super tipů na dárky:). A ponožky k Vánocům NEJSOU blbý, ba naopak! To chceš>>


---

Pro Freshlabels jsem vytvořila výběr těch nejlepších kousků, tak mrkejte >>>
Navíc u nich seženete i Happy Plugs a kosmetiku od značky STOP WATER WHILE USING ME!



---

Od těch známějších obchodů se ale už dostávám k lokálním radostem. Na mém instagramu jste asi nemohli přehlédnout moji nejoblíbenější "super křivou" misku, kterou jsem dostala od ségry. Van de mi vyrábí (u nás v Hradci!) z porcelánu super nádobíčko i doplňky. #iwantitall


---

Lítající rostliny v pokoji by chtěl asi každej, ne?! Včetně mě!!


---

MOLO7 plný český tvorby je fakt ráj a ty naušničky na fotce jsou moc moc mňam!


---

Mi-lu-ju všechny bloky, sešity, tužky, pohledy a nemůžu žít bez diáře (nezapomněl jsi, Ježíšku, že ne?!) ! Z Papelote bych prosila asi jen všechno.

---

Opravdu bych si přála mít mladší sourozence, abych jim mohla dát k Vánocům něco z týhle supercute kolekce ze ZOOTu. Tak letos nekupujte bárbíny a autíčka, ale dejte ségrám a bráchům radši cool triko nebo krasohled !!! (btw ten bych taky prosila) (a zas můžete využít 15 % slevu s kódem RADOSTODANNASTRANSKA :))


A hlavně do toho vložte kus svojí kreativity! Vyrobte originální balící papír (stačí obyč role papíru a něco na ni obtiskat), nejlepší jmenovky a i samotný dárek zkuste podat nějak, aby si ho ten "někdo" fakt zamiloval. Přidejte nějakou tajnou poznámku, interní joke nebo tak něco:).
Tak se zkuste v těch obchodních centrech neušlapat pls.
A hlavně na sebe buďte hodný.

btw možná vám po Vánocích řeknu, co letos kupuju já - mám z toho totiž fakt radost a hrozně ráda bych to poradila i všem ostatním, ach jo!:(

2 komentáře:

  1. super článek! vidím to naprosto stejně, protože dát člověku něco od srdce je víc než dát něco, co nemá žádný význam, ale stojí to hodně peněz..
    http://of-goldbook.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Objednala jsem neteři a synovci trička ze ZOOtu! Díky, díky za inspiraci :) Zdravím z Anglie!

    OdpovědětVymazat

♥♥♥