highlights.

Nad maturitními šaty jsem přemýšlela už docela dlouho. Hned jsem věděla, že chci dlouhý rukávy a tm. modrou nebo černou barvu. Chvíli jsem měla v hlavě i konkrétní šaty, který jsem si chtěla nechat ušít, ale pak jsem si vzpomněla, jak to dopadá s šitím na míru - strávíš tím sto let, ale nikdy to nakonec není podle původní představy a taky jsem nevěděla, co bych s nima pak asi dělala. Tak jsem si řekla, že to nebudu hrotit, a že si vyzkouším nějaký šaty ODIVI. Měla jsem jich na sobě několik, ale nakonec to vyhrály úplně nejobyčejnější, variabilní, ze kterých jde udělat dalších asi 5 jiných šatů a jsem si jistá, že je ještě budu hoodně nosit! Jsou z nejpříjemnějšího materiálu, jdou různě zkracovat a hlavně jsou mega oversized a černá barva? Perfektní. Jasně, nejsou zrovna typicky plesový, ale já si na nějakou princeznu fakt hrát nechci.:D A jako - dokážete si mě sakra představit v nějakým korzetu a obří sukni?! :D Já se směju jen když si to představim.
Šaty jsem si přepásala stříbrným páskem LEEDA, na němž jsem plánovala vytvořit nějakej superoriginální uzel, ale jelikož ten den jsem fakt docela nestíhala (ano, ještě jsem ráno psala nějaký testy ve škole a u kadeřnice jsem strávila asi 4 hodiny, což jsem úplně neplánovala), tak jsem ho jen nějak random zamotala a nakonec se mi to docela líbilo. Měla jsem taky nový boty na podpatku, ale obecně nejsem uplně fanda podpatků, takže na fotkách (před začátkem plesu) můžete vidět i conversky (ok, měla jsem je pak i pozdějc v noci, protože prostě kdo kdy sakra vymyslel podpatky?!!). Celej ples byl nakonec v pohodě, asi nic extra, ale docela sranda :D.

Co vy? Už jste měli (nebo spíš měly) maturák? A jaký šaty nakonec vyhrály u vás?:)
s kočičkou Kájoou<3







8 komentářů:

  1. Jééé, vy jste měli třídní Vojtovou :). Šaty jsou super, na tyhle fotky jsem se těšila. Já jsem měla na maturiťáku taky obyčejný hnědý a v době, kdy já jsem maturovala, tak strašně frčely právě korzety a obruče z Polska, takže jsem tam byla dost za exota :D

    OdpovědětVymazat
  2. Ty šaty se k tobě hodí :)) Já měla takové docela jednoduché, tmavě modré se zlatou krajkou na vršku a vykrojenými zády. Obecně se mi takové ty šaty s korzety a širokou sukní nelíbí (i když jedn aspolužačka měla jedny opravdu nádherný, jednoduchý, vkusný a vypadala jak princezna :)) Jo a super rtěnka! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Jiný šaty by mi k tobě ani neseděly, Ani :) Perfektní, s těma converskama snad ještě lepší než s podpatkama! #známkapunku :D Slušelo, ty jedna maturantko <3 K.
    http://sparkofrandomness.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. jéé, ty jsi krásně usměvavá! :D :) Krásný fotky!
    http://of-goldbook.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. - jednoznacne nejlepší z nejlepších ♥

    OdpovědětVymazat
  6. Ty šaty jsou krásný!! Super nápad :3 já si je právě nechávala sít na míru.. nebo spíš ,,na míru'', protože to samozřejmě nesplnilo moje představy, i když jsem té paní předložila naprosto jasnej nákres, 3x jsem ji to nechala upravit a stejně nepochopila nebo nevim :D udělala jsi dobře! Moc ti to slušelo :)

    OdpovědětVymazat
  7. Anonymní19/2/16 12:50

    taky jsem mela uplne obycejne cerne dlouhe saty prevazane paskem, akorat s kratkym rukavem, z manga :) ted sk je chystam nechat zkratit a urcire je tak jeste hodne vyuziju :)

    OdpovědětVymazat
  8. vy jste hvězdy s tou Nataškou!:) a šaty jsou nejvíc cool!!těším se na další outfity s nima!.)

    OdpovědětVymazat

♥♥♥