thursday in prague /outfit

Ve čtvrtek jsem byla v Praze a za ten jeden den jsem stihla potkat několik skvělých starých známých a taky poznat spoustu nových zajímavých lidí :)! Všechno začalo mooc příjemným brunchem ve Farm Letna, kde jsme se sešly se (starou známou) Eliškou a skvělou Julčou, se kterou jsme se viděly poprvé.:) 
BTW ve Farm Letna jsem byla poprvé -a ok, chápu, že jsem asi poslední člověk na týhle planetě- ale tam je to taaak boží! Měla jsem nejlepší falafel v životě a to nemluvím o limonádě a cappuccinu! ..a z toho plyne, kde bych asi chtěla bydlet, až budu od září v praze?
Na sobě jsem měla po dlouhý době tyhle wannabe pinstripe wool-blend suit trousers, který jsou podle mě super takhle v kontrastu s bílými vanskami. Svetr je 100% kašmírovej a (stejně jako kabát) je z druhý ruky. Nechápu, jak se mi to povedlo, ale opravdu jsem jela do Prahy jen s touhle malou kabelkou, na kterou mě napadlo dát popruh z tý mojí větší šedý Matt&Nat a voilà - vypadá to super, ne? Měla jsem ze sebe upřímně radost, když mě to napadlo, protože ten černej popruh, co má být správně k týhle kabelce, je fakt zbytečně dlouhej.:( 
Tak to by byla první část mýho dne v Praze. Jako pokračování bych vlastně mohla ještě zmínit mooc milou zastávku v Urbanluxu, kde jsem vám vyzvedla ponožtičky do soutěže!<33 A pokračování příště.:)

| triko - ZOOT | svetr, kabát - 2nd hand | kalhoty - H&M conscious | boty - Vans | kabelka - Matt&Nat |








10 komentářů:

  1. Krásný outfit a fotky mají moc příjemnou atmosféru :)
    VERONIKA

    OdpovědětVymazat
  2. Byly jsme v The Farm s kamarádkou ten den taky poprvé a dokonce tě viděly :)) Fotky jsou super, ostatně jako vždy!

    OdpovědětVymazat
  3. kam se nakonec po střední chystáš? :) fotky jsou moc super jako vždycky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. asi zkusím arts management na vše a mkpr na uk.. a děkuju :)

      Vymazat
  4. ten popruh je vyborny! sprvu som myslela ze je z fotaku (od Alex Monhart):) je fakt, ze tie nenastavitelne popruhy robi Matt and Nat zbytocne dlhe :/
    Sju loves

    OdpovědětVymazat
  5. Super outfit!Ty kalhoty ti moc slusi:))♥

    OdpovědětVymazat
  6. Anonymní24/2/16 22:25

    Budeš bydlet v Praze i když se nedostaneš na VŠ? :)

    OdpovědětVymazat
  7. ty máš tak strašně super styl! ty kalhoty s teniskami jsou fakt pecka!

    OdpovědětVymazat

♥♥♥