4 YEARS

4 roky. 508 článků. 10561 vašich komentářů. 
Před 4 lety jsem byla v 9. třídě na ZŠ. Zanedlouho mě čekaly přijímačky na SŠ a já místo přípravy začala psát blog. Psala jsem o tom, co dělám, co nosím, a co mi dělá radost (přesně před rokem jsem o mých radostech publikovala tenhle článek a dnes platí vše naprosto stejně<3). Celou tu dobu mi ale dělalo největší radost právě to, že to můžu někam psát. A díky tomu, že moje články někdo četl, mě potkalo neskutečně moc věcí. Byla jsem na super akcích, kde jsem potkala spoustu zajímavých lidí. Dostala jsem nespočet nabídek na spolupráce a mám radost z toho, že jsem si dokázala vybrat jenom ty, které mi dávaly smysl. Kdybych neměla blog, tak bych určitě nepřišla tak často do kontaktu s cizími (staršími) lidmi, ke kterým jsem se musela chovat jinak, než jsem byla do té doby zvyklá. Při komunikaci (ať už v mailu nebo osobně) jsem byla jak hozená do bazénu bez předešlého kurzu plavání. Občas jsem se trochu topila, ale postupem času jsem se naučila, jak jednat s lidmi. Jak jednat s lidmi asertivně. Stále se to učím a doufám, že mi to jednoho dne fakt půjde. Stejně tak se pořád učím psát. Už od začátku píšu střídavě spisovně a nespisovně. Moje články nemají žádný zvláštní poselství. Jenže já nerada vnucuju lidem svoje názory. A ani detailní popisy mých nálad nejsou to, co bych chtěla na svůj blog cpát. Prostě nejsem spasitel světa ani teenka se zlomeným srdíčkem a i kdybych něco z toho byla, nebudu to sem psát. Ok?
Jsem ráda, že jsem mohla několika z vás udělat radost dárky z giveaways, že jsem se s několika z vás mohla potkat, a že vás to pořád baví (aspoň z poloviny tak jako mě!). Opravdu věřím, že budu v blogování pokračovat ještě dlouho a budu mít radost, když vy budete pokračovat v jeho čtení. A pokud mi občas pod článkem necháte svůj názor (stačí třeba „dobrý“/„blbý“)(a stačí to anonymně!), tak budu mít superradost a budu aspoň vědět, na co se příště vykašlat, nebo o čem ještě znovu něco napsat. Takže.. jediný, co můžu dělat, je napsat DĚKUJU a jedinej dárek, co vám teď můžu všem poslat, je 15% sleva na nákup na ZOOTu (kód: ZKOUSIMSANNOU - význam vám vysvětlím v příštím článku nebo na insta;))
A jakou fotku k tomuhle článku dát, sakra. Udělat nějakej průřez outfitů z celých 4 let? Ne. Vybrala jsem fotky, na kterých jsem nejvíc nejvíc šťastná <3. Protože tohle vlastně není ani blog o módě. To je blog o radosti - třeba právě z módy. Nebo z cestování. Protože na těhle fotkách jsem zrovna šťastná v Hradci, v Praze, v Toulouse, na Kypru a v Cannes.
Jo a hned po maturitě se pustím do realizace novinek, který mám teď zatím v hlavě!


DÍK MOC, A.

16 komentářů:

  1. <3<3<3 všechno nej k čtvrtým "narozeninám", zlato! A věřím, že stejně jako jsi tehdy dala přijímačky na Tyla, tak teď dáš přijímačky na vejšku a hlavně maturitu (levou zadní). A víš, co je nejlepší? Že se v průřezu těch let na všech fotkách směješ! (oukej, nepočítám tu jednu skoro uprostřed v drdolu, ale tam je to účelový :D ). Tak aspoň 4 další, ne? ;-) K.
    http://sparkofrandomness.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. máš krásný blog! hodně štěstíčka tvému blogu do dalších xy let! je super, když někdo píše pro radost a má svůj zasloužený ohlas:) moc gratuluji!
    http://of-goldbook.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Super článok, prajem ešte mnoho rokov!

    sydneysleek

    OdpovědětVymazat
  4. Super napsané a doplněné o super fotky! Jo, a ještě jednou díky za Happy ponožky! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Tyjo, fakt rozumné a milé shrnutí. Ať tě blogování baví i dál.:)

    OdpovědětVymazat
  6. Ty seš božská! Krásně jsi to napsala!:) A všechno nejlepší tobě a tvému nejvíc nejlepšímu nápadu založit si blog, dělat ho přesně takovým způsobem, jakým ho děláš a třeba mě tím nejvíc inspirovat!:) <3

    OdpovědětVymazat
  7. Anonymní14/3/16 10:17

    ♥ jsi zlatinká Aničko, ať se ti daří a ať tu máme pořád co číst ;)=)

    OdpovědětVymazat
  8. Anonymní14/3/16 14:01

    jsi skvělá, těším se na další a další a další články...

    OdpovědětVymazat
  9. Je to všechno strašně suprový - fotky, tvůj přístup, styl a vše okolo - budu se sem vracet pořád!

    OdpovědětVymazat
  10. Anonymní14/3/16 19:42

    Jen tak dál♥♥♥ M.

    OdpovědětVymazat
  11. Anonymní14/3/16 23:25

    Milá Aničko,tvůj blog mám vážně ráda. :) Sice jsem starší než ty, ale v každém článku se od tebe nechávám stále inspirovat. :) Těší mě, že je píše taková moudrá, stylová a krásná osobnost. :)) Tyhle happy fotky jsou hrozně super a ten outfit u hradecký knihovny si přesně pamatuju, ten je můj oblíbený, i když hádám, že takový asi nenosíš nejčastěji, je boží :)). Čím dál víc se těším na všechny tvé budoucí články, jen tak dál!:) Eli.

    OdpovědětVymazat
  12. Si naozaj skvelá a na tvoj blog chodím veľmi rada! <3 Prajem Ti ešte veľa, veľa, veľa úspechov tak ako v blogovaní, tak aj v osobnom živote! :)
    WITH GREY WOLF

    OdpovědětVymazat
  13. Díky za rozdanou radost :),
    K.

    www.inkpotstories.com

    OdpovědětVymazat
  14. Tvůj blog mě baví každý den víc a víc. Líbí se mi, že jsi svá ne jen oblékáním, ale tak nějak vším :)
    PS: Hodně štěstí u maturity (taky mě to letos čeká)!

    http://moimelea.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat

♥♥♥