2ndhand.

Outfit, který je celý vytvořený z oblečení z druhé ruky a zároveň nevypadá jak pro bezdomovce nebo babičku? Tenhle konkrétní outfit je důkazem toho, že to není tak složitý. Zvykla jsem si nakupovat v sekáči už dávno na základce, protože (upřímně..) množství oblečení, po kterém jsem toužila, hoodně překračovalo moje finanční možnosti. Dodnes mě to hrozně baví a v normálních obchodech už nakupuju jen minimálně. Opět to souvisí i s tématem udržitelnosti a je to rozhodně ten nejjednodušší a nejlevnější způsob, jak nakupovat slow fashion. Co vy, nakupujete oblečení z druhé ruky? A co je váš nej úlovek?:)
btw stansmithy jsem koupila na vinted od Zuz a brýle a prstýnek na apartmntpopup :)
btw2 za 5 dní maturuju a dnes jsem dostala antibiotika :))))
| svetr, kalhoty, kabát (GAP), boty (adidas Stan Smith), brýle - second hand |






7 komentářů:

  1. Palec nahoru! Já si dneska odnesla ze sekáče perfektní džíny za čtyřicet korun a od švadleny culottes, můj vlastní návrh, za čtyři sta :). Radost jak blázen.
    Koukni na tohle, myslím si, že by tě to mohlo zajímat: https://www.youtube.com/watch?v=mf4u6oifNNs
    K.
    http://inkpotstories.com/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Super! :) Díky moc, měla jsem nastavenou upomínku, abych koukala online, ale nějak jsem to nezvládla. Tak na to jdu mrknout aspoň teď. A.

      Vymazat
  2. Odpovědi
    1. Tohle chtěla Anička dokázat. Aby jí to slušelo. Ta přidaná hodnota a celý článek jsi timto komentářem zcela zahodila.

      Vymazat
  3. asi takhle - nebyt sekacu, chodim naha !

    OdpovědětVymazat
  4. Vypadá to suprově, taky tak občas nakupuju, záleží, jestli mám zrovna chuť, protože je pravda, že občas musí člověk hodně hledat, než něco najde! :)
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat
  5. Nepoznám nič lepšie než je secondhand! <3 Mojím najobľúbenejším a najkrajším kúskom je mikina (znie to obyčajne, ale je fakt nádherná) a boyfriend džínsy, na ktoré tiež nedám dopustiť! Ty vyzeráš samozrejme dokonalo!!! <3
    WITH GREY WOLF

    OdpovědětVymazat

♥♥♥