#OAP2016

Pokud mě sledujete na instagramu, tak víte, že mě nekousnul jedovatej had, ani jsem se neodstěhovala na Madagaskar. Jen toho bylo v posledních dvou týdnech nějak moc (moc focení, moc zážitků, moc nemocí, málo energie). 
Vezmeme to rovnou od minulého týdne, kdy byl u nás v Hradci „divadelňák“. Pro přesnost - jde o Mezinárodní festival Divadlo evropských regionů, kterej v HK pořádá dohromady Divadlo Drak, Klicperovo divadlo a Open Air Program (resp. kulturní neziskovka Kontrapunkt). To, co všichni hradečáci známe, je právě OAP. Stany v Žižkových sadech plné divadelních i hudebních představení a spousta dalšího programu po celém historickém centru. Tohle všechno dává dokupy tým skvělej lidí, se kterýma jsem mohla ten týden strávit. A bylo to boží. 

na celých 10 dní jsme mohli obsadit bývalou Městskou knihovnu (naši Villu Mysterii), kde to je naprosto překrásný a kde byla v každý místnosti nějaká instalace nebo výstava. trochu jak pražský POKOJE :)


/Villa Mysteria

/Villa Mysteria

/Villa Mysteria

samý dobroty / Žižkovy sady / RSS B0YS

fotila jsem několik divadelních představení <3 /DIVO4

naše útočiště <3 / náš divadelní bar s nejlepšími stolky / :)

Expedice smrti - Ústav Úžasu

Proces - Divadelní Spolek LoutKa

Chuťovky - Juanitas Bananas

diskuze o roli žen v hudebním průmyslu / Lišaj v Městské hudební síni (!) / Čáry života


OAP placky a otázka - hotel Černigov (na obrázku) se řítí k zemi, nebo naopak letí do vzduchu? / pracovní nasazení s Kájou<3 / Městská hudební síň


:) / :) / Tell or show
btw během festivalu jsem pomáhala s instagramem a focením představení. a taky s několika livestreamy na fb. tak jestli se chcete zasmát ... :D

2 komentáře:

  1. So všetkých fotiek vyžaruje úžasná pozitívna energia! Musela si si to poriadne užiť :)
    WITH GREY WOLF

    OdpovědětVymazat
  2. Vyzerá to úžasne, zo všetkých tých fotiek ide samá radosť, takže úplne ti verím, keď píšeš, že to bylo boží!♥

    OdpovědětVymazat

♥♥♥