WRN '17

Posledních pár dní jste možná měli, stejně jako já, instagram plný fotek a videí z přehlídek mbpfw. A i přes to, že jste tam nebyli, stejně jako já, máte pocit, jako byste to skoro zažili. Co takhle být toho součástí doopravdy?
Jestli máte čas příští čtvrtek – 14. září od 18 do 22 hodinnic vám nebrání.
Během jediného večera proběhne v pražské La Fabrice víc než 20 módních přehlídek studentů pražské UMPRUM a prestižní antverpské Royal Academy of Fine Arts a já mám radost, že jsem toho letos znovu součástí. Vstupenky jsou v předprodeji už teď na goout. A koho na WRN uvidíte? 




Jednotlivý přehlídky jsou rozdělený do dvou bloků. První začne v 6 a pak po pauze naváže další ve 20.30. Při obou jsou namixovaný studenti z UMPRUMky a z Antverp a minule bylo fakt zajímavý pozorovat ty obrovský rozdíly v přístupu k oděvu mezi dvěma evropskými školami. Z toho, co jsem zatím viděla z letošních kolekcí, to bude zase pecka.

18.00 BLOK I. 
Gennaro Genni Velotti / Renata Dráčková / Linda Vondrášková / Edwina McLennan / Joanna Chlust / BRENT / Pavlína Miklasová / Jakub Patka / Kim Hyejin / Anežka Berecková / Cate Rinto / Natálie Nepovímová / Spilka + Maňa Berec 

20.30 BLOK II. 
MICHAELA ČAPKOVÁ / Brandon Wen / Linda Zabilková / Bára Procházková / Yuhan Xu / AiM / Vendula Niklova / Defresh studio / yelizaveta volosovska / Maximilian Welsch / STOP / KJELL DE MEERSMAN / Beast of the East & Markéta Kratochvílová



Minulý rok jsem měla z WRN hroznou radost. Věřím, že letos to bude ještě lepší. Těším se na vás!

2 komentáře:

  1. Ach jo, mám zrovna na ten večer lístky do divadla, na které se těším už skoro rok (Podivuhodný případ se psem v Kalichu). Škoda, že to ani tentokrát nevyjde.
    Karo
    http://inkpotstories.com/

    OdpovědětVymazat

♥♥♥