my SUCCESSES, PLANS, CROSS.

Právě můžete číst můj nejnudnější článek.
Ne, to není dobrej začátek takže.. mám se skvěle!!!, o přijetí na gympl víte (z toho mám ještě pořád mega radost!). 
Taky mi přišel prstýnek z bornprettystore.com, který můžete vidět na mých !originálních, kvalitních a nápaditých! fotkách.:D Doufám, že omluvíte fotky z webky, ale foťáky mi oba stávkujou a stáhla jsem si webcam max, takže musím udělat reklamu přeci! Prstýnek mi přišel za v přepočtu asi 45,- včetně poštovného - teda spíš bez poštovného - protože to se na těchto strákách neplatí. Prstýnek přišel dříve než jsem čekala (tuším za 2 týdny) a byl tak pečlivě zabalený (do všeho měkkýho co vás napadne), že jsem se k němu skoro nedostala. (což samozřejmě pokládám za plus.)
Na zítřek mám naplánované odpoledne s Kájou (takže můžete čekat outfit post), pak po dlouhé době na trénink a v pátek KONEČNĚ MAJÁLES!!!, poté, co jsem si před půl hodinou přečetla program a předpověď počasí se těším ještě víc než předtím! V sobotu snad výjde Praha s M. a Votáčení naživo - Retro party!!! 
Mějte se krásně:*
A.

A DÍKY ZA 2000 SHLÉDNUTÍ BLOGU!!!



Kde mě můžete najít:




7 komentářů:

  1. Jů prstýnek je super! :) Já se taky strašně těším na nás Majáles :) ale u nás je až 2.5. Budou tam Chinaski, Charlie straigh (♥!! :D ) N.O.H.A., UDG.. a nějaký další blbosti :D co u vás?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díkyy:) u nás téměř to samý, ale nejvíc se těšim na Charlie Straight, Nightwork, Midi Lidi, Čoko Voko a Sto zvířat,..

      Vymazat
  2. tak ten prstýnek je prostě božííííí :) užííj si Majáles, já musím celý weekend tvrdnout v práci :/ a to není fééér, když konečně bude hezky :D

    OdpovědětVymazat
  3. Krásný blog!
    http://jewerellytobuy.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  4. Jsem ráda, že jsem tě inspirovala :), ten prstýnek mám na cestě, vypadá skvěle :)! Možná se potkáme na Majálese :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já děkuju za tvůj článek!:) Doufám, že ano!;)

      -A VŠEM MOCKRÁT DĚKUJU-

      Vymazat

♥♥♥