Hopscotch.

Včera jsem na sobě měla po dlouhé době šedý kožený (!!! ano, opravdu jsem po dvou letech zjistila, že je kožený) křivák z votočvohoz, kde jsem dřív obchodovala jak blázen, ale poslední dobou už vůbec ne. Že bych se k tomu zas vrátila? K šedostříbrnému křiváku se mi nejvíc líbí baby blue svetr z pánského H&M (aha, vlastně taky z vv) s vykukujícím trikem z Manga (to tričko jsem ráno hledala snad půl hodiny, protože jsem chtěla, aby byla ta prodloužená přední část takhle trochu zpod toho svetru vidět, takže poznámka, že mi kouká podolek a ať si to zastrčím mě vážně nepotěšila!!) a nejpohodlnější kraťasy z Pimkie z Francie. A když už jsme v té Francii, tak musím podotknout, že zítra mi přijede na 10 dní Francouzka Alice a nemůžu se dočkat!!<3 Dáte mi nějaké tipy, co francouzi obecně mají/nemají rádi a co je baví/nebaví?
Mimochodem přes tenhle most chodím skoro každý den a až včera nás napadlo fotit tam. Co vy na to? Ta barva zábradlí k tomu úplně sváděla!

| boty - Baťa | svetr - H&M | kraťasy - Pimkie | kožená bunda - vv |











17 komentářů:

  1. No jo kouká ti podolek. Lidi někdy fakt potěší... :D Krása! <3

    OdpovědětVymazat
  2. Ten křivák je úžasný!! A ta modrá k tomu je naprosto nádherná!:)
    Style by Eliza.

    OdpovědětVymazat
  3. Poslední dobou tě v Hradci hodně často potkávám, většinou v okolí pěší zóny, tohohle mostu a tak (tipuji tedy, že chodíš na Tyla :D) Vždycky na tebe jak blboš čučím :D Neber si to nějak zle, jestli na tebe někdo někdy vejrá, jen v tu chvíli mu mozek docvakne "hele to je ona, ta známá!" Víš jak to myslím. :) Jsi kočka a víc takových módních slečen v HK! :)

    OdpovědětVymazat
  4. to je super a ten křivák na tobě prostě miluju!
    já jsem svůj francouzský pobyt obrečela, ale tak všeobecně se třeba naši Francouzi chytli na takové ty stylové kavárny, víno a takové ty pohodově trávené večery (k tomu byla samozřejmě tráva a tak no jak to u nich chodí :D), jinak třeba strašně rádi šli někam do klubu, jelikož oni tam prý nikam nechodí, jinak jsme je brali na zajímavá místa v okolí jako klasicky a na nějaké typické české věci plus jídla, ale ono to dost záleží na povaze a tak :)

    OdpovědětVymazat
  5. To že ti je vidno trochu trička zo svetra je vážne skvelý nápad! :)) Inšpiruješ stále viac a viac :))

    http://withgreywolf.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  6. Skvělý outfit!
    A napsala bych něco podobného jako Péťa, kavárny a večer při vínku nebo něčem tvrdším, protože tady to vážně jede a ty blbiny, co pak opilí Frantíci vyvádí, ty stojí za to :D A vzít je do klubu je taky super nápad, tady to je totiž příšerně drahý a stojí ta za prd, česká disko se jim bude líbit. A vezmi ji na svíčkovou s pěti, tady neví, co to jsou knedlíky :D

    OdpovědětVymazat
  7. Sluší ti to Ani! Outfit se mi moc líbí, taková pohodička :)) a křivák se teda povedl!

    OdpovědětVymazat
  8. Krásné fotky, moc ti to sluší a ten most je tak super! :)

    Lucieswlife

    OdpovědětVymazat
  9. Ty boty jsou tak krásný! A barevná kombinace na jedničku! :)

    OdpovědětVymazat
  10. strašně se mi líbí ta bundička:)

    OdpovědětVymazat
  11. To jsou moc pěkný fotečky! :-) ..Outfit na pohodičku!

    OdpovědětVymazat
  12. Křivák je super! :)

    www.gabrielaschejbalova.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  13. Bunda a boty sú skvelé ! :))

    OdpovědětVymazat

♥♥♥