happy.

Když jedu autem v noci a hudba je hodně nahlas, když se ráno vzbudím a můžu ještě dlouho ležet v posteli, když vyfotím okamžik tak, že vystihne skutečnost, když někdo ocení moji činnost. To jsou věci, co mi dělají radost, co mě dělají šťastnou. Ráda se zaměřuji na okamžiky, kdy jsem v euforii - snažím se je zapamatovat a zopakovat. Zároveň se vyhýbám situacím, kdy jsem otrávená nebo znuděná. Myslím si, že je každý natolik svobodný, aby si mohl zorganizovat čas a vyplnit ho činnostmi, které ho dělají šťastným. Často nelze přemýšlet pouze nad okamžikem, co právě probíhá, ale i o tom, co nastane, až skončí. V danou chvíli děláme něco, co nás baví, ale místo toho bychom měli splnit povinnost. Jelikož ji nesplníme, následuje ta nepříjemná chvíle - jsme nuceni povinnost dohnat a jsme tudíž ve stresu. Proč tedy neděláme povinnosti na prvním místě, v klidu a se zápalem, abychom si poté mohli dopřát odpočinek? Použiju jedno slovo a vše vám bude hned jasné. Prokrastinace. Jev, kterému se jen těžko vyhýbáme. My všichni, včetně mě.
Dnešní den jsem si naplánovala tak, abych se prokrastinaci vyhnula. Abych nejprve stihla všechno důležité, ale zároveň tak, abych měla dost času na věci, co mě baví. A tak jsem se konečně dostala k tomu, napsat trochu delší článek. Neskutečně mě baví psát. A tím myslím psaní, jako formulování myšlenek i to druhé, tužkou na papír. Mám sepsané stovky (možná tisíce) slov, zachycujících mé názory a myšlenky, ale vždycky, než se odhodlám je zveřejnit, jsou už tak trochu pasé. 
A tak se pořád dokola dívám na fotky ze včera, na fotky, ze kterých mám radost. Včera bylo krásně. Svítilo slunce a bylo takové to chladné podzimní teplo. Šedý hřejivý svetr s kraťasy, modrý áčkový trenčkot a jemný náhrdelník tvořily včerejši outfit, co mě baví. Včerejší den, kdy jsem měla radost.♥ 


| kabát - ASOS | svetr, náhrdelník, psaníčko - Mango | kraťasy, brýle - Pimkie | boty - Baťa |





14 komentářů:

  1. Super článek a skvělý fotky! ♥

    OdpovědětVymazat
  2. Outfit krásný a článek ještě hezčí! A moc blahopřeji k článku na idnes! :) A celý článek je naprosto pravdivý, bezchybný a inspirativní.

    OdpovědětVymazat
  3. Aničko moc gratuluju k článku na idnes! Opravdu si to zasloužíš! :) A k outfitu - je to taková ta tvoje kombinace, hrozně milá a příjemná :) sluší ti to ;)

    OdpovědětVymazat
  4. nadherne fotky! srsi z nich dobra nalada!

    Pozyvam na 5 rocnu giveaway o Bioderma balicek, stylove hodinky a 50€ voucher, tu: http://www.biancaprincipessa.blogspot.sk/2014/11/mega-naj-naj-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  5. článek super sám o sobě, a na konci ho dočtu, zvědavá. co tam je a tam ty! to je super, moc ti gratuluji!

    OdpovědětVymazat
  6. Krásne napísané a nádherné fotky ♥

    OdpovědětVymazat
  7. Jseš fakt božská!

    http://bornfromstyle.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  8. Aničko to je skvělý článek!! A outfit je super. Máš perfektní svetřík a sluneční brýle! :)

    speakingafashionlanguage.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  9. skvele napísané, tie okuliare ti strašne pristanu. <3

    OdpovědětVymazat

♥♥♥