bath robe.

Nejdřív - zdravím z Kypru! Je tu krásně, všichni jsou skvělí a neskutečně mě to tady baví!!! (O všem napíšu až se vrátím, zatím sledujte insta!:))
Kimono - nebo tak trochu saténovej župánek:D - se mi zalíbilo na první pohled! Zdá se mi to jako celkem neobvyklý kus oblečení a jsem ráda, že jsem ho v Lindexu objevila, protože je všude kolem až moc cardiganů a sáček (sako je zlo, sáčko dvojnásob!) a moje neustálé stŕídání mainstreamové denimové a koženkové bundy je už trochu nuda. Tmavě modrá barva s bílým vzorem je podle mě už náznak léta, a proto jsem ho skombinovala hlavně se světlými barvami. Tyhle boyfriend džíny z Topshopu jste na mě už mohli vidět nespočetněkrát, ale já je prostě zbožňuju!! Fotily jsme s Domčou na Olympus Pen, ale já musím říct, že pro mě to je pořád kompakt (ok-s výměnnými objektivy..) a za 20k bych si osobně radši koupila moji zrcadlovku (Canon 60D). A to i přesto, že má olympus skvělou funkci se stahováním fotek rovnou do mobilu. Výsledek je ale hodně podobný a já jsem z těhle fotech uplně nadšená! Fotily jsme i s kočičkou Nataškou - jak jste mohli vidět na insta:D - která má teď boží mikádo !! ❤️

 | kimono - Lindex | triko - Mango | kalhoty - Topshop | kabelka - Zara | boty - Converse | brýle - Ray Ban |







20 komentářů:

  1. Kimono má moc pěkný vzor, moc se mi líbí a podle mě bude skvělé i na léto k nějakým kraťasům. Pěkný outfit :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tohle kimono jsem si taky nedávno koupila..no za kilčo nech to tam :D

    www.bornfromstyle.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. za kilo?:O ja ho koupila za 350,-:('ale i to je husty!

      Vymazat
  3. Fotky super. To mi ale pověz, jestli jsou v něčem ještě upravované, nebo ne? Já si taky říkám, zda si takový kompakt pořídit, na cesty by byl super. Tahat se se zrcadlovkou se mi dost často nechce. Ale jinak si stále myslím, že zrcadlovka zvládne s fotkou víc. Jinak by už na kompakty asi fotil každý, ne..?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsou trochu upravene v Photoshopu, ale uprimne je to potreba mnohem min, nez u tech z myho fotaku. Na me to pusobi, jak kdyby ten fotak automaticky pridaval nejakej filtr, takze to ma hned dobrej kontrast a barvy. Takze pokud neumis upravovat tak jako dobry, ale proste.. neni to zrcadlovka - ta ti udela takovou tu zakladni fotku a ty ji pak musis vylepsit v editoru. Presne jak rikas- zrcadlovka zvladne s fotkou vic. A na kompakty asi nefoti kazdy, protoze tenhle treba stoji 20k a to je proste blbost dat za kompakt.. (jo a btw olympus je podle me znacka uplne mimo a ja bych se rozhodovala jedine mezi canonem a nikonem. teda... ja bych se nerozhodovala:D jo a tyhle fotky se podle me rovnaji fotkam z canonu 600D s pevnou padesatkou f/1.8 a ten rozdil v cene tam je celkem velkej.)
      uff takze tak moje recenze na fotaku:D

      Vymazat
  4. můžu se zeptat jaký používáš lak na nehty? :) jinak hooodně luxusní outfit! <3

    OdpovědětVymazat
  5. to kimono je dokonalý :) a užívej si Kypr!

    OdpovědětVymazat
  6. Úžasný!
    Těším se na fotky z Kypru!

    OdpovědětVymazat
  7. Kimono je super! Fotky budú určite ukázané veľmi sa teším! :)

    OdpovědětVymazat
  8. Kimono je naozaj zaujímavé a s celým outfitom vyzerá naozaj nádherne!!♥
    The city of fashion

    OdpovědětVymazat
  9. Máš strašně nádherný styl a velmi podobný tomu mému. Přijde mi, že žádné blogerky se mi ještě ve stylu nepodobaly víc než ty! :)
    http://apinchofglamor.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  10. Tak to kimono je boží, já si teď pořídila v F&F černé s květovaným vzorem a začínám si ho dost zamilovávat, kardigany a sáčka mě taky nebaví :)

    OdpovědětVymazat
  11. Aničko dokonalé! Přesně jako by bylo ušité jen pro Tebe, vážně Ti moc sluší...já už si na kimono brousím zuby dlouho, ale téměř každé je jakoby dvoustranné...nebo prostě ten vnitřní materiál se naschvál tluče s venkovním, vážně nechápu..nebo mám smůlu na podivná kimona? :D
    a jsem nadšená z Tvého střihu vlasů, je perfektní :))

    OdpovědětVymazat
  12. Tvoje džínsy a kimono k sebe naozaj patria! Tento fit je perfektný a tebe to riadne pristane. :))
    http://withgreywolf.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  13. Kimono je fakt skvělý! užívej si kypr, těším se na článek o něm! :)

    OdpovědětVymazat
  14. Užívaj si to a teším sa až o tom napíšeš. A outfit je skvelý!

    OdpovědětVymazat
  15. Krásný outfit :) Já měla za to, že ten Olympus stojí polovinu a i to se mi zdálo dost :D tak takhle na něj opravdu můžu zapomenout a radši s sebou budu dál tahat zrcadlovku :)

    OdpovědětVymazat
  16. máš krásný střih vlasů =)

    OdpovědětVymazat
  17. Já chci mít taky u sebe Lindeeex :(
    Moooc ti to sluší, kočka! :-*

    OdpovědětVymazat

♥♥♥