bye winter.

Dnešním outfitem se loučím s moji černočernou zimou a nemůžu se dočkat, až vyměním černou za bílou! Jsem absolutně nadšená z celobílých outfitů (nebo aspoň outfitů bez kapky černé) a doufám, že se mi podaří sehnat vkusné bílé kalhoty na jaro a sama budu #allwhite outfity zkoušet kombinovat z vlastního šatníku. Dnes jsem se jen na rychlo viděla s Domčou, která mi rovnou vyfotila můj typický školní outfit. Nejpohodlnější New Balancy, roztržené džíny (které plánuju ještě vylepšit v podobě druhého kolena!) a spousta černě navrch. Sluneční brýle se pomalu stávají mým nejlepším kámošem a dnešní nápad s vlasy se mi - až k mému vlastnímu údivu - dost zalíbil.
Potěšil mě váš zájem o roomtour u minulého článku, takže o víkendu to tu (snad) doladím a pak určitě článek udělám.:) Těšte se i na post s tipy (nejen) na dost zajímavé akce. Taky vám představím talentovaného člověka, co za jednou takovou akcí stojí a tak mě napadá - co kdybych zavedla pravidelnou rubriku, ve které bych vždycky nějakou formou představila osobu, co mi přijde zajímavá? A třeba nejen v oblasti módy? Hm hm hm?
| bomber - Lindex | džíny, taška - Zara | boty - New Balance | brýle - Ray Ban |



9 komentářů:

  1. Rubrika o nejakej zaujímavej osobe by ma veľmi zaujímala.:) Outfit ako vždy parádny a vlasy tiež :)
    http://withgreywolf.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  2. New balance jsou skvělý, celkový outfit je moc hezký, sluší ti to :)

    OdpovědětVymazat
  3. já miluju ty tenisky prostě !

    OdpovědětVymazat
  4. Anicko (mas rada, kdyz te tak lidi oslovuji? klidne me oprav:D),
    no, jen bych chtela rict, ze me tvuj blog cim dal vic bavi. To, jak pises o zajimavych vecech, napr napad s novou rubrikou nebo me strasne zaujal ten kurz v zahranici!
    Pomalu ale jiste se vazne tesim na kazdej novej clanek!
    (: mej se krasne

    OdpovědětVymazat
  5. Jednoduché, hezké)
    Mm, ta rubrika o osobách je fakt zajímavý nápad!

    OdpovědětVymazat
  6. Krásny outfit! <3
    a máš super nápady, rozhodne som za! :)

    OdpovědětVymazat

♥♥♥