white shirt - blue coat.

Jednou z mých nejoblíbenějších kombinací je bílá košile, úzké kalhoty, trenčkot a baleríny. Jasně, že takových kombinací vidíme kolem sebe spoustu, ale já se snažím najít na každém něco zajímavého. Bílá košile má velký límeček a naopak nemá knoflíky. Úzké kalhoty mají dole zipy, které se mi líbí napůl rozepnuté a tmavě modrý áčkový trenčkot, co mám už možná dva nebo tři roky z Asosu a pořád se na něj nemůžu vynadívat! Balerínky jsou super, protože jsou napůl semišové a napůl koženkové a jsou trochu do špičky. Už bych si za ně ale docela potřebovala najít náhradu, neviděli jste někde nějaké podobné (ideálně pohodlné)? 
Tenhle outfit mi docela připomíná jednoduchý styl francouzek, což se celkem hodí, protože ode dneška jsme na necelé dva týdny ve Francii. Dnes jsme viděli Remeš, zítra Giverny a ve čtvrtek už se konečně uvidím se zlatem Alice v Castres.







8 komentářů:

  1. Krásna si a zase si nesklamala s outfitom :)

    Môj BLOG /KLIK/

    OdpovědětVymazat
  2. Skvělý post i fotky jako vždy, ale nehorázně mě deprimují ty rozeplé kalohty dole u nohavic!!!! :D

    OdpovědětVymazat
  3. Presne jak jsi napsala, zdanlive obycejne a přitom tak neobycejne a zajímavé!!!! Uzivej Francii, hned bych jela taky!!!:)

    OdpovědětVymazat
  4. Krasny outfit.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/2015/04/giveaway-3.html

    OdpovědětVymazat
  5. Do Francie bych jela hned, zatim jsem byla jen v Parizi a to je zatracene malo. Urcite tady pak zverejnis nejake fotky, ze? :)

    OdpovědětVymazat
  6. Anonymní29/4/15 00:04

    Outfit se mi líbí, každopádně bych zapnula ty zipy na nohavicích :) Vypadá to dohromady s tvým postojem dost zvláštně :D

    OdpovědětVymazat
  7. Košile vypadá skvěle, už delší dobu sháním podobnou, ale na žádnou jsem zatím nenarazila, outfit se mi moc líbí, akorát bych taky zapnula zipy na nohavicích :)

    OdpovědětVymazat
  8. Outfit je super! Mas skvely blog, proc jeste nejsi na Stalk.cz ? Urcite tam patris!

    OdpovědětVymazat

♥♥♥