once upon a time..

Způsob, jakým nakupuji oblečení, je opravdu nevídaný.:D 
Perou se mi v hlavě dva hlasy - 'nic nepotřebuju' a 'nemám co na sebe'
Snažím se opravdu co nejlíp hodnotit stav mého šatníku a systematicky ho doplňovat. Tak jak to bylo například u tohohle outfitu? Triko jsem koupila minulý týden v sekáči - je to Topshop za 10,-. Kalhoty mám už rok ze Zary (kupovala jsem je původně neděravé, ale po jednom failu byly dlouho s jednou dírou na koleni - teď jsem přidělala ještě druhou) a kabát od podzimu z Promodu (nákup v afektu, ale přitom ho absolutně zbožňuju). O kabelce už se tu znovu rozvášňovat nebudu - prostě láska na první, druhý i poslední pohled. A co boty? Dobrá shoda okolností! Minulý týden jsem si ráno chtěla vzít černý jarní boty a zhrozila jsem se při pohledu na mé balerínky z minulého roku. 
ok - mise zní jasně. černé balerínky - nutně! 
O pár hodin později jsem byla donucena (Radkou) absolvovat výpravu po obchodech (ve kterých podle mě stejně nikdy nic hezkýho není) a v rámci toho mrknout i do Humanicu. W T F bylo asi to jediný, co jsem si v tom obchodu říkala - až do okamžiku, kdy jsem objevila černé balerínky s lesklou špičkou od Vagabondu ve slevě!! euforie je ještě slabý slovo.♥
| kalhoty - Zara | triko - Topshop | kabát - Promod | kabelka - Matt&Nat | boty - Vagabond |







10 komentářů:

  1. Tak to si mala teda šťastie! Ja by som na nič podobné nenatrafila a aj keby áno, môj jediný problém je, že mám príliš úzke chodidlo a tam nemôžem nosiť skoro žiadne balerínky, lebo sú mi široké -,- Tebe to veľmi pristane!

    OdpovědětVymazat
  2. Mám to tak nějak podobně, nic nepotřebuji ale zároveň mi chybí spousta děsně důležitých kousků. A pak přijdu do obchoďáku s tím, že si konečně koupím své vysněné boty/tričko/...ale nic se mi prostě nelíbí! Boty jsou asi úplně nejhorší, měla jsi štěstí, že jsi sehnala tak hezké balerínky :)

    OdpovědětVymazat
  3. Anonymní27/5/15 09:20

    Anicko, muzes doporucit v hradci a okoli nejaky dobry sekac? dekuji :) A.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já chodím do Chlumce (na náměstí, je tam jen jeden a je super:)), nebo když je občas na střeláku ten sekáč na týden.:) Jinak ty kamenný nic moc - můžeš ale zkusit třeba u skleněný věže, jsou tam dva - jeden v tý ulici k atriu hned vpravo a druhej právě na začátku Chelčického vlevo.:) hodně štěstí!

      Vymazat
  4. tak ty balerínky se vážně povedly <3 a kabát taky :))

    OdpovědětVymazat
  5. balerinky jsou fakt přenádherné, taky bych se za ně vůbec nezlobila!:)))))

    OdpovědětVymazat
  6. Ty balerínky jsi vybrala dobře, mám podobné od Bati. :)

    OdpovědětVymazat
  7. Outfit super, vypadá hrozně pohodlně :) a s nakupováním jsem na tom dost podobně! Nebo spíš mám vždycky naplánované, co všechno chci a když přijdu do obchodu, tak se mi nic nelíbí! :D
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat
  8. 'nic nepotřebuju' a 'nemám co na sebe' jsou i moji každodenní společníci :D skvělý outfit, ten kabát tomu dodává perfektní šmrnc!

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj Ani, odkud máš prosím tě ten klip na uchu? :)
    Jinak krásné balerínky <3! btw Vagabond úplněěě adoruju...

    OdpovědětVymazat

♥♥♥