i’m almost 18

Za posledních několik dní se toho událo tolik, že ani nevím, kde začít. 
Přežila jsem 4 dny mimo civilizaci (bez mobilu a netu), ale mám spoustu fotek z filmu, takže určitě bude článek! Na třídenní obhajobě naší práce SOČ v Praze jsme stihly i Petřín s Eliškou a Ev.<3 Ve školní galerii jsme nainstalovali závěrečné práce z výtvarky. Ještě ve středu jsem si zkusila zkoušku z aj a za odměnu si koupila knihu Se šarmem pařížanky (která asi zásadně ovlivní můj život styl). Ve čtvrtek jsem měla předčasnou oslavu 18. narozenin (mám je až v úterý) s rodinou (Nataška included) a všichni mě překvapili uplně perfektními dárky. Po pátečním předávání vysvědčení (a ocenění ředitele chacha) jsme ještě rozdávali lístky na TL, pak nakupovali a pekli dobroty na piknik, co jsme organizovali, a celý den jsme zakončily na nejlepším koncertě (v životě?) Astronautalis s Barčou, Domčou a Elizou.<3 Dnes jsme stihly i kafe a dobroty v Cats&Coffee, odkud bude taky brzo report.:) Ještě si ani neuvědomuju, že jsou konečně prázdniny a těším se na všechno, co mě teď čeká. Těšte se se mnou, bude spousta článků:).
Tenhle outfit jsem na sobě měla ve čtvrtek, kdy jsem si vzala svou nejoblíbenější šedou plisovanou sukni - vzpomínáte ještě na tyhle fotky? Fotily jsme je přesně před rokem - na výzo - a už tehdy byla moje nej. Taky jsem po sto letech obula mé milované černočerné Vansky a poprvé můžete vidět mou vysněnou černou kabelku Matt&Nat ze ZOOTu, na kterou je teď dokonce 25% sleva.
| kabelka - Matt&Nat | sukně, brýle  - H&M | bunda, svetr - 2nd hand | boty - Vans | hodinky - KomonoxBasquiat |







10 komentářů:

  1. Nádherný outfit :)

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
  2. ♥ Já Tě mám tak nejradši ! A outfit na jedničku ♥

    OdpovědětVymazat
  3. jé, tak konečně budeš taky v pomyslném klubu nás dospělých :D
    ta kabelka mě baví uplně nejvíc a stíháš toho hrozně moc, já jsem ta vyfluslá po té škole, že snad měsíc budu regenerovat své tělo a mysl :D

    OdpovědětVymazat
  4. tuhle tvoji sukni nejvic miluju a tuhle kabelku si asi budu muset poridit...:) dekuju za super vikend! <3

    OdpovědětVymazat
  5. Johoo!! :3 já se vždycky tak těším na další post, když jsi takhle akční!

    OdpovědětVymazat
  6. Barva i střih svetru ti krásně sedí, moc hezký outfit :)

    OdpovědětVymazat

♥♥♥