STRIPES //blue

V těhle vedrech je trochu ironie publikovat outfit v kalhotech a dlouhém triku, ale já jsem si ho fakt zamilovala a nic přeci není pro léto typičtější, než modrobílé pruhy. Triko jsem si přivezla (stejně jako černé šaty z minulého článku) z Brna ze slev v Zaře a hned se mi zalíbila kombinace proužků se světle modrými TOMSkami z Urbanluxu. Jako třešničku na dortu jsem přidala nové sluneční brýle, co jsem už dlouho hledala a koupila jsem na apartmnt pop-upu :). Dnes ráno jsem se stala řidičem, stihla pár schůzek a vyzvedla balíček, ze kterého mám oobrovskou radost a dvě z vás ji budou se mnou sdílet. Stay tuned!! <3
| triko - Zara | kalhoty - Topshop | bunda - 2nd hand | boty - TOMS via Urbanlux | brýle - via Johanka |








15 komentářů:

  1. Pruhy jsou nesmrtelné.:)

    OdpovědětVymazat
  2. gratuluji k ultraúspěšnému dni a vůbec, že se tak daří :) a taky k tomu outfitu samozřejmě, který je boží jako vždycky!!

    OdpovědětVymazat
  3. krásný outfit jako vzdy! <3

    OdpovědětVymazat
  4. pruhy jsou nejlepsi <3
    gratuluju k ridicaku!! (ja mela hrozny nervy, fuj, jen si na to vzpomenu..)
    jinak ti to cely slusi a mas nejlepsi uces! asi se necham insprovat, jen nevim jak budu trpeliva s tema kratkyma vlasama. ale zkusim!

    OdpovědětVymazat
  5. - ty brejle ! smarja ♥

    OdpovědětVymazat
  6. Náhodou super outfit, proužky nikdy nezklamou! :) A gratuluji! :)
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat
  7. Proužky jsou top, teď mám dokonce 2 proužkatýýýýýýý! A jak moc je zvláštní, že jsem měla včer ana sobě stejný outfit jako ty? Akorát kalhoty od jiné značky...hm :D
    Jinak kongrats k řidičáku :)

    OdpovědětVymazat
  8. Jé Tomsky! Ty teď taky potřebuju:D

    OdpovědětVymazat
  9. To tričko je úžasné, pruhy sú dokonalosť a aj ten tvoj účes sa mi veľmi páči;)

    OdpovědětVymazat
  10. Proužky jsou opravdu úžasné a hlavně nesmrtelné, v tvém podání jako vždy perfektní. Líbí se mi Tvůj účes, takový rošťácký, který se skvěle hodí právě k outfitu. A ty Tomsky jsou TOP!
    CHIC Adriana

    OdpovědětVymazat
  11. Sluší to, velmi pěkný outfit.

    OdpovědětVymazat
  12. Já bych to nazvala outfitová pohodička, k tobě to prostě jde! I když i ten minulý celočerný byl taky super....a brýle? Obdivovala Komona, teď tyto, moc hezké :))

    OdpovědětVymazat
  13. Tričko je nádherné! Moc ti to sluší:)

    OdpovědětVymazat
  14. Miluju kombinaci denim bundy, tmavých skinny a proužků, super! :)

    OdpovědětVymazat
  15. Teda ty jsou! :) Já sám brýle hrozně rád nakupuji a na jednu stranu jsem fakt rád, že je můžu nosit a nemusím si kupovat nedioptrické brýle. A naštěstí mám jen pár dioptrií, takže se obejdu i relativně bez nich. Teď sháním nějaké fajn sluneční brýle na to, abych se vystajloval na jaro. Mám takové tušení v kostech, že už to nebude dlouho trvat a vytáhneme jarní bundy. :)

    OdpovědětVymazat

♥♥♥