home.

Stejně tak, jako mám ráda svůj šatník, protože každý kus mého oblečení má nějaký příběh, mám ráda i svůj pokoj, který se spolu se mnou mění a vyvíjí už deset let. Mám pokoj plný fotek (které mi připomínají nejlepší zážitky), plný knížek (které se bohužel z větší části teprve chystám číst - k maturitě) a plný krabic od věcí, které mi udělaly radost. Můj pokoj je také plný různých světýlek, protože díky tomu můžu mít v pokoji každý večer jinou atmosféru (než kdybych každý den jen rozsvítila jedno velké světlo - to bych se tu cítila jak někde u výslechu:D - jako to je na fotkách). 
Miluju to tu hlavně v zimě. 
Právě díky již zmíněnému světlu a taky díky tomu, že je to tu jako útočiště před tou venkovní zimou. Mám to tu zařízené jen a pouze podle sebe a ne podle nějakých obrázků z pinterestu. Nesnažím se dosáhnout minimalistického interiéru, protože na to bych potřebovala tak 3x větší pokoj a 3x méně věcí. A už teď se nemůžu dočkat, až si budu za rok zařizovat nový pokoj plný nových zážitků.<3






část oblečení na stojanu

část ve skříni..

mám vzpomínky vztahující se i k těm brčkům, i k tomu kelímku
...

na dveřích od skříní s oblečením mám takovou obměňující se výstavu pohledů a fotek z poslední doby, co mi udělaly největší radost

no a fotky s Nataškou tam budu mít 4ever !!

a pohled, co mi přišel od Natašky z Belgie (ano je to tak - posíláme si vzájemně pohledy i z míst, kde jsme spolu :D) je nejvíc nejlepší
ty lidi mají v talíři bazén - teda spíš moře? - s koupajícími se lidmi


moje nejoblíbenější fotka z NY
a moje první a (zatím) poslední složený origami :D

na počítači pracuju někdy u stolu, ale mnohem častějc v posteli.. což jsem si dřív absolutně nedokázala představit..
jak to máte vy?





16 komentářů:

  1. Nádherný pokoj ♥ moc se mi líbí kombinace červené s bílou a úplně mě nadchnul ten dřevěný nábytek

    OdpovědětVymazat
  2. Moc pekny pokoj a dekuji za inspiraci. Prave predelavame dum a obyvak bude do cervena. Jak jsem videla tu cervenou stenu, tak je rozhodnuto :)

    OdpovědětVymazat
  3. Máš krásný pokoj <3 Jak tě tak sleduju a v některém článků se ukáže kousek tvého pokoje, tak jsem vždycky přemýšlela, jak tvůj vypadá a konečně je to tady! Děkuju moc za tenhle článek, moc mě potěšil a máš to tam moc pěkný :))

    OdpovědětVymazat
  4. Máš strašně hezký pokoj, a velmi chytře uspořádané a super vystajlované :)

    OdpovědětVymazat
  5. Já tak miluju tyhle články! <3 Máš nádherný pokoj. Jinak s tím pracováním na notebooku.. Asi tři roky v kuse jsem ho měla jen v posteli a měla jsem z toho tak bolavá záda, že teď se nutím sedět u stolu a nebo alespoň v křesle :D

    OdpovědětVymazat
  6. Máš naprosto nádherný pokoj - zároveň minimalistický ale i útulný a prostě svůj :) světýlka jsou nejlepší, to se musí nechat! a ten pohled!!!
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat
  7. Krásný pokoj s přátelskou atmosférou. :) Já na ten svůj taky nedám dopustit, i přes všechny jeho nedostatky. Je tam prostě kousek mého já.

    Na blogu mám zrovna příspěvek o bydlení mé kreativní babičky, tak ho neváhejte navštívit! :)

    OdpovědětVymazat
  8. Moc pěkný pokoj. Je skvělé vidět, jak odráží tebe samotnou. Taky to tak mám u nás doma a snažím se tak zařídit i v novém bytě v Praze :)

    OdpovědětVymazat

  9. veľmi pekná izba :) a veľmi by ma zaujímalo akú spomienku možeš mať na kelímok a slamky( brčka)

    http://barborasurakova.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. kelímek je od mého prvního frappuccina ze starbucks, které jsem v jednu dobu fakt milovala - a na ty časy hrozně ráda vzpomínám, byla jsem tehdy na první módní přehlídce v životě a myslela jsem, že umřu štěstím. červenobílá brčka jsem kupovala v před rokem v Berlíně v Moduloru, kde jsme byly s Barčou Ondráčkovou. byl to jeden z nejlepší výletů, kde jsem kdy byla a v moduloru jsem nakupovala hlavně krásný sešity a tohle jsem si koupila přímo do pokoje, aby mi to modulor a berlín připomínalo. a ta černobílá brčka jsem kupovala v tigeru na kypru v březnu a plánovala jsem je použít na tajnou oslavu natašky osmnáctin, kterou jsem organizovala na začátku dubna, ale nakonec byla oslava v baru, takže jsem vlastní brčka nepoužila. a nechala jsem si je, aby mi to ten den připomínalo, protože to bylo skvělý.:) jsou to asi blbosti, ale připomíná mi to jedny z nejlepších zážitků:))

      Vymazat
  10. Svetlá, knihy a fotky, to môžem aj ja! :)

    Patrik
    http://www.madebyboy.com

    OdpovědětVymazat
  11. Nádherný pokoj, kterým se dá inspirovat. Děkuji :) Dina

    OdpovědětVymazat
  12. Krásné fotky :) Miluju podkrovní pokoje, jsou tak osobité !

    OdpovědětVymazat
  13. máš krásný, útulný pokojíček:) nějak takhle bych si ten svůj taky představovala, ale mám ho s mladším bráchou, proto čekám až budu za rok, za dva bydlet ve vlastním:)
    http://of-goldbook.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  14. vždycky se mi zdálo, že červená musí být v pokoji moc těžká, ale vidím, že se to dá udělat tak, aby to vypadalo opravdu hezky :)

    OdpovědětVymazat

♥♥♥