SK8-HI

Ten pocit, když konečně vymyslím outfit, místo a čas focení, dotáhnu tam foťák plus mýho dvorního fotografa Natašku a zjistím, že jsem doma nechala baterku? Když se tři týdny těším na fotky z maturáku a na všech vypadám jak idiot? Když se dnes celej den těším domů až si udělám guacamole a quesadillas a doma nejsou rajčata
No.. už jsem si za těch 18 let asi zvykla, jelikož takový věci se mi stávají několikrát denně. Takže - outfit jsme vyfotily na ipad (a nedopadlo to snad tak strašně?↓), z těch fotek z plesu nakonec snad aspoň něco vyberu a dám to sem (když už to celou dobu slibuju kvůli těm šatům). A co to guacamole? Bylo do-ko-na-lý i bez rajčat a nakonec jsem zjistila, že jsem si jich jen v lednici nevšimla. Mě už fakt nic nepřekvapí.
Jinak nový bílý Vansky SK8-Hi můžete v outfitu vidět poprvé (mimo insta). Jsou jednou z mála věcí, na který jsem se dloouho jenom dívala, pak jsem si je v ZOOTu dokonce 2x zkoušela (ale 38 mi byly malý a 39 velký) a nakonec jsem je minulý týden objevila ve Vansu ve slevě. Poslední kus, velikost 38,5. No tak nebyl to osud sakra? Dál mám na sobě mimo jiné "novej" černej kabát ze sekáče (asi za 50,-?).
Jelikož se teď kvůli tý mojí maturitní práci docela zajímám o udržitelnou módu, tak vidím čím dál víc, jakej význam mají 2nd handy - a nechápu, že to někdo ještě pořád vnímá jako největší trash. Nejde jen o to, že tam často objevíte krásný a kvalitní kousky za směšný ceny, ale hlavně na světě je tak neskutečně moc oblečení, že je přece zbytečný pořád produkovat (a kupovat) takový množství novýho pořád dokola. Stačí jednou za čas ze svojí skříně vytřídit to, co nenosíte (protože ty věci určitě ocení někdo další) a víc než do Zary, H&M a Manga chodit hledat na Vinted, WIN WIN love nebo do těch obyč sekáčů. Protože co je víc, než 100% kašmírovej svetr za 40,-?
Chápu, že někomu se zdá docela směšný, že tohle píšu zrovna já (když jsem ještě nedávno všechny ty velký řetězce taky docela podporovala), ale snažím se pomalu ale jistě toho bezmyšlenkovitýho nakupování vyvarovat (= nechodit do obchodních center) a spíš se oblečení zbavovat, než ho dál nakupovat. I když u tenisek je to pro mě pořád těžký :(((. Konkrétně do second handů ale chodím už hroozně dlouho a doma mám okolo 50 kusů oblečení z druhý ruky. No a tak mě napadlo, jestli nenafotím nějaký outfity složený jen a pouze z těhle mých sekáčových úlovků, co říkáte?
| boty - Vans | kabát, mikina - 2nd hand | kalhoty - Topshop | kabelka - Matt&Nat |









stejné/podobné kousky z mého outfitu:

11 komentářů:

  1. Já jako velký sekáčový nadšenec jsem pro nafocení outfitu složenýho ze sekáčových věcí. Já mám teďka šatník většinou z druhé ruky, ale je fakt, že jsem nějak vůbec nepropadla VINTED, i když ono možná líp :D

    OdpovědětVymazat
  2. Anonymní11/2/16 20:14

    Kam chodíš v HK do sekáčů?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Buď na střelák, jak to tam je po-čt zhruba jednou za 2 měsíce, ale nejlepší je to stejně v Chlumci n. C.! Kus za 40,- a ty ženský z vesnice vůbec nechápou, co tam nechávaj za poklady.. A asi 3x jsem něco objevila v tom naproti Popularu:)

      Vymazat
  3. Jé podobné věci se mi stávají pořád. :D Já teda většinou zapomínám v počítači hezky paměťovou kartu. A máš super boty. :)

    OdpovědětVymazat
  4. S těma sekáčema máš úplnou pravdu. Navíc člověk má ixkrát větší radost z kabátu za 50,než za 1000!

    OdpovědětVymazat
  5. :DD jooo, tyhle situace, jsem vzdycky tak vztekla!!
    Ten kabat je strasne krasnej, v sekacich se daji najit fakt poklady. Jen v praze neznam zadnej dobrej.. parkrat jsem byla v textil house, ale mají tam ceny skoro vyšší, než v tý zaře a oblečení nic moc. Nebo jenom neumím hledat..
    Doufám, že uvidime nejakou fotku z toho maturitaku! furt cekam na saty:)

    OdpovědětVymazat
  6. skvělý nápad s tím outfitem ze sekáče! Jsme rozhodně pro!! ;) Já se sekáčům taky nebráním a teď když jsem v Praze, tak je vyhledávám ještě častěji, protože tady jich je moc skvělých:)), ale na druhou stranu do Zary nebo Manga vždycky ráda zajdu, protože to oblečení, které koupím tam pro mě zatím nikde takhle cenově dostupné není.
    Style by Eliza

    OdpovědětVymazat
  7. ty vansky jsou naprosto perfektní! taky po nich pokukuju a ještě i po klasických černých sliponech <3

    JULI JULI blog - WELEDA GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  8. Opět zase dokonalý outfit! A outfit ze sekáčových věcí by byl určitě hrozně super! :)
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat

♥♥♥