weekend

Pokud mě sledujete na instagramu, tak jste asi postřehli, že jsem jarní prázdniny strávila na chalupě. Plán byl jasnej - učit se (nebo minimálně přečíst něco k maturitě). Potřebovala jsem bejt sama a myslim, že jsem toho stihla mnohem víc, než co bych udělala doma. Takže se tam před maturitou ještě určitě ještě vrátím<3. Fakt to tam zbožňuju a to i přes to, že takový ty "samozřejmosti" dnešního pohodlnýho života se tam občas nekonají. Každý ráno topit v kamnech (takže pro mě zábava tak na hodinu :D) a pak celej den chodit pro dřevo, žádný vrata na dálkový ovládání nebo venkovní světlo, co se rozsvítí na pohyb. Jsou to takový maličkosti, co nám usnadňujou život no.. Ale na vaření jsem naštěstí zvyklá (a bavilo mě to i tam) a upřímně se už hroozně těšim, až budu bydlet "sama"!! 
porpvé jsem tam s sebou vzala vyvenčit bílý vansky
a když jsem se vrátila domů, už nebyly moc bílý




TO DO :D

Moji nejlepší kámoši při cestování? Rozhodně puntíkatej kufr z Ikey, kterej se mnou byl už na spooustě místech! Dál nová taška Cheap Monday, která je skvělá - vejde se toho do ní hrozně moc a vypadá podle mě hrozně hezky! Navíc s názvem "fantastic weekend" s ní bude každej (nejen víkendovej) výlet super!! A teď je za 50 % ↓ a to samý moje milovaná Matt&Nat přes rameno, kterou má v tý krásný světle růžový barvě třeba Eliška např. tady a vypadá faaakt dokonale!<3 No a konečně jsem si po půl roce koupila obal na počítač - Herschel na Freshlabels :).


Žlutý papírky everywhere, klasika! A bez diáře bych fakt nedala ani ránu! Tenhle je od Papelote z kolekce DOBRO. a jeho koupí podporujem neziskovku Cesta domů.:)

všechno to jídlo bylo taak dobrý, že jsem ho většinou ani nestihla vyfotit:(


To je ukázka z tý části fotek "všechno je tak strašně zajímavý, když se musim učit" !


No a jelikož se doma vůbec nedívám na tv, tak pro mě byl skoro největší zážitek, když náhodou dávali moji nejoblíbenější pohádku (no dobře, není to uplně pohádka) z dětství mládí?!:D<33 Je to zvláštní pocit - umět ty pasáže nazpaměť i po cca 6 letech, co jsem to neviděla.



A tohle krásný tričko od zootu ke dni srdcařů mi udělalo hroznou radost - aspoň někdo mě má rád!:D<33
#inrelationshipwithzoot

8 komentářů:

  1. Ja se tesim, az budes v Praze moje draha ❤️❤️ A fotky jsou krasne!!

    OdpovědětVymazat
  2. Řadu nešťastných příhod naprosto miluju, taky jsem to viděla tak 100x a ty knížky četla min třikrát! :D A tyhle TO DO hromádky si taky dělám, až na to, že ta tvoje je fakt obří :D
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat
  3. krásné fotky! na film kouknu, ještě jsem ho neviděla. A tričko a i diář jsou super!
    já bych bez diáře nedala ani ránu!
    http://of-goldbook.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. super článek Ani, taková parádbí víkendová oddychovka (krom toho učení teda!) já bych na chalupu vyrazila taky hned, ten klid, ticho a přesně, život bez těch našich samozřejmostí!:))))
    Style by Eliza

    OdpovědětVymazat
  5. Parádní článek, málo textu, hodně fotek, tak to mám rád! :3

    Adam :*

    OdpovědětVymazat
  6. Anonymní15/2/16 19:39

    Můžu se zeptat, odkud máš tu tašku cheap monday? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ze zootu, je na ni odkaz pod tou fotkou.. teď ale koukám, že je už bohužel vyprodaná..:(

      Vymazat

♥♥♥