KLARA./ZOOT

Jak si myslíte, že vznikají rozhovory a fotky do časopisu? Rozhovor je jasně daný otázkami a jeho trvání není delší než 10 minut, fotky jsou hotový za půl hoďky včetně jednoho vystřídání outfitu. HAHA, tak takhle to teda vážně není. To už teď, po absolvování focení Kláry Vytiskové do nového čísla ZOOT magazínu, vím moc dobře. Byla jsem tam jako tichý pozorovatel a fotograf a o své poznatky bych se s vámi ráda podělila v tomto článku. 
Kromě 7 hodin strávených samotným focením v prostorech Studia Hrdinů ve Veletržním paláci probíhaly přípravy už několik týdnů předem. Vymýšlení konceptu časopisu i konkrétních fotek, styling deseti různých outfitů a příprava témat i konkrétních otázek, na které se Thea, šéfredaktorka časopisu, ptala Kláry. Nebo lépe řečeno - dva popsané papíry, do kterých při rozhovoru Thea jen občas nahlédla - hodinový rozhovor totiž zněl jako kdyby se dvě kamarádky potkaly a upřímně si povídaly. 
Kláru upřímně obdivuju už hrozně dlouho a po vyslechnutí rozhovoru rozhodně ještě víc! Jsem zvědavá, jak bude výsledný rozhovor v novém čísle časopisu vypadat, už se na něj (i na fotky od Lubky) fakt těším! Samotný focení trvalo okolo pěti hodin, střídaly se outfity, make-up i pozadí fotek. Okolo se točila spousta (zootích) lidí (který jsou uplně nejmilejší) a atmosféra byla prostě ♥♥♥.
Tak 1. 5. na výdejnách radosti.:)
btw mimo fotek jsem zkusila sestříhat i superkrátký video (z úplnýho konce focení), tak dejte vědět, co na to říkáte.:) (mně teď ty videa totiž docela začínaj bavit)













16 komentářů:

  1. Anonymní25/4/16 21:00

    Video je skvělé! Určitě v tom pokračuj :) Jinak k těm rozhovorům, koukám. Že rozhovor trvá 7 hodin jsem si opravdu nemyslela. :O

    SOUL OF SISTERS

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju!:) Jé tak to jsem se asi nejasně vyjádřila, těch 7 hodin zahrnuje rozhovor i focení - rozhovor samotný tval asi hodinu. Ale i to mi přišlo docela dost:)

      Vymazat
  2. Jeee!
    Kláru si pamataju z let kdy jsem poslouchala kapelu kde zpívala, Toxique. Moc moc se mi líbí první fotka a taky se mi líbí to kolik máš možností zúčastnit se všemožných akcí a událostí. To mě jako "moravačku" docela mrzí.
    A to video je skvělé! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuju Peto, taky si ji pamatuju jeste z tech dob.:)) No vidis a me zase obcas mrzi, ze nemuzu byt moravacka..:) A kam se hlasis na VS? Nechces do Prahy?:)

      Vymazat
  3. Anonymní25/4/16 21:42

    Prepač, ale pišeš to tu ako by si bola něčo extra. posledni dobou jsi ako vymenena. Ako pro vysmech ostatnym luďom. Opravdu mňa začinaš prekvapovat, drive si bola vice ludská a bola si sama sebou. narozdíl od teraz.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :(( achjo, to me mrzi, proc se ti to tak zda? cetla jsem si nekolikrat ten clanek a napada me to jedine kvuli tomu zacatku..? tim jsem ale spis chtela naznacit, jak jsem si to vzdycky predstavovala ja sama.:(

      Vymazat
  4. A já ti chci naopak říct, že píšeš krásně, výstižně a hlavně zajímavě. Tvůj blog je radost číst, vždy se dozvím něco nového a k tomu všemu máš skvělý fotky (a další plus za video - pokračuj s nimi!) Posílám pozdravy z Anglie <3 PS: Anonym nademnou ti asi chtěl říct, že jsi extra radost a extra inspirující člověk, tak nesmutni :)

    OdpovědětVymazat
  5. Veľmi sa mi páči ta štylizácia na fotkách, to s farbou je úžasný nápad!

    OdpovědětVymazat
  6. Nádhera! <3 a to video je bomba! :)
    WITH GREY WOLF

    OdpovědětVymazat
  7. Ten nápad na fotky je parádní! Chci se pak určitě kouknout na výsledek :3 i video super samozřejmě

    OdpovědětVymazat
  8. Fotky vypadají super a video je úžasný! Věřím, že to musel být super zážitek!!
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat
  9. Tak tuhle zkušenost ti fakt strašně moc závidím! Minulý týden jsem byla na Klářině koncertě a byla strašně miloučká, muselo být strašně super strávit s ní takovou dobu! ♥ A video je taky pěkný! :)

    Cheerhood

    OdpovědětVymazat
  10. Video i fotky jsou boží Ani! Uplně vidím, jak sis to užila! ;)

    OdpovědětVymazat
  11. To musel být super zážitek! Parádní video, jen tak dál. :)

    OdpovědětVymazat

♥♥♥