TRY IT!

Nosíte pořád dokola stejný oblečení, ve kterým vypadáte snad docela dobře a je vám celkem pohodlný? Fakt nikdy nechcete zkusit něco úplně jinýho? My si teda se ZOOTem myslíme, že bychom měli zkoušet nosit věci, který možná na první pohled nejsou náš styl. A ideálně v tomhle skvělým jarním počasí, ne? 
Tahle denimová košile sice není žádná extravagance a hádám, že ji má v šatníku skoro každá holka. Ale já bych si ji sama nekoupila, protože mě dámský svršky v mojí velikosti, který končí nad zadkem prostě moc nebaví. Zkusila jsem si ji nejdřív vzít do basic outfitu s černými kalhotami a šedým trikem (tady), ale připadala jsem si v tom fakt divně. Ale dnes mě napadlo tohle. Oblíbený šaty pod kolena s krátkou mikinou (která je mimochodem uplně skvělá - má nezačištěný švy - ale vůbec ji nenosím právě proto, že je moc krátká) a s košilí kolem pasu? Nebudu tajit, že mě to dost baví. 
Tak si taky zkuste pořídit něco, co je pro vás na první pohled divný a možná vás zároveň napadne, jak to zkombinovat netradičně :)! Máte ode mě (do 15. 4.) 15% slevu s kódem ZKOUSIMSANNOU. Objednejte si toho klidně tunu, všechno v klidu vyzkoušejte na výdejně a vyberte a plaťte nakonec jen to pravý. Dost super kousky jsou třeba v tomhle výběru, na kterej sleva platí.:)
BTW Příště se těšte na tenisky v meruňkový barvě, chacha!
| šaty, mikina - Lindex | košile - Vero Moda via ZOOT | tenisky - Converse | brýle - Ray Ban |







oblečení z outfitu:


3 komentáře:

  1. Ten nadpis mi úplně připomněla Alenku v Říši divů. Tam je na koláčku napsáno Eat Me! :D
    K.

    www.inkpotstories.com

    OdpovědětVymazat
  2. zajímavý outfit:)
    http://of-goldbook.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Outfit je úplně hrozně super a moc ti sedne! Dokonalý :)
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat

♥♥♥