groutfit.

Už jste někdy zkusili poskládat celý outfit z oblečení ve stejné barvě? Pro mě už se allblack kombinace staly rutinou a došlo mi, že už mám v šatníku možná víc šedé než černé barvy. A jelikož je květen ve znamení zkoušení nových věcí, tak jsem si řekla #pročtonezkusit ? Boží 30-denní výzva je třeba tahle (můžete to dělat i na přeskáčku, já jsem tu dnešní (6) upřímně uplně nezvládla) a ohledně oblečení je tady u Zuz (takže v dnešním článku vidíte zrovna 2 a 18 dokupy a už se těším na 13 chacha!). 
V outfitu mám na sobě asi všechny moje nejoblíbenější věci - pánskou XL mikinu ze ZOOTího marketu na podporu neziskovek, vysněný New Balancy, který mi dělaj radost už přes dva roky, kabelku z plastových lahví Matt&Nat, kterou nosím skoro každý den, rtěnku MAC, co jsem dostala od Alice♥ a prstýnek Shit Happens (na jejich insta občas taky můžete objevit fotky ode mě - stejně jako na FB TOMS a Urbanluxu, o čemž jsem se dneska zmiňovala na insta:)).
Jinak já mám za sebou komplet písemnou část maturity a za necelý 3 týdny mě čekají ústní. Tak jsem na sebe teda zvědavá.. Jak jste na tom vy (se zkoušením monochromatických outfitů nebo s maturitou nebo s přijímačkami na sš nebo se zkouškami na vš)?








7 komentářů:

  1. - mikina + rtenka tuze bavi ♥

    OdpovědětVymazat
  2. Vypadá to suprově, šedou taky miluju! A ta výzva vypadá hrozně dobře!
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat
  3. Milujem sivú a rada si obliekam celosivé outfity, pretože rôzne odtiene ten outfit môže urobiť zaujímavým ako napríklad v tvojom prípade, veľmi podarené! A tá mikina je dokonalá ♥

    OdpovědětVymazat
  4. Jednoznačně prstýnek! Nebyla jsi třeba na Prague Design Weeku?
    K.
    http://inkpotstories.com/

    OdpovědětVymazat
  5. Skvělý, skvělý ♥ ta rtěnka k tomu neskutečně jde! No a mně ještě zkouškový nezačalo, ale už bych se měla pomalu začínat učit. Hodně štěstí u ústních!

    OdpovědětVymazat
  6. Pekný outfit! :) A super fotky :) Prostredie úplne ladí s outfitom :)
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  7. Práve dnes som dopísala testy prijímacích skúšok na sš! Dopadli fajn a tiež som na seba zvedavá, ako to vlastne všetko dopadlo! :D Držím Ti palce s maturitou. Určite to zvládneš!
    A outfit? DOKONALOSŤ!!! <3
    WITH GREY WOLF

    OdpovědětVymazat

♥♥♥