summertime sadness.

Tak jo, nemám ráda léto. Neříkám to proto, že teď je léto a štve mě to. A nebudu v zimě říkat, že nemám ráda zimu. Já přes léto jenom přežívám a nemám energii vymýšlet nic dobrýho na sebe. Tenhle outfit je výsledkem mých dlouhých výpočtů a zkoušek, jak přes léto zůstat naživu. Spojení tmavě modrý barvy a volnýho střihu trika s rukávy až nad lokty a rozparky na stranách je můj objev letošního léta. O tom, že jsem ho v Lindexu koupila asi za 3 kila, se radši ani nezmiňuju. Saténový kraťasy jsou ale pořád můj objev no.1 z minulýho roku. Nic příjemnějšího jsem na sobě asi nikdy neměla. Pak už k přežití stačí jen dostatek mangový zmrzliny a filtrovaný kávy na led.
| triko, kraťasy - Lindex | boty - adidas stan smith | kabelka - Matt&Nat |




> s kódem ANNAS máte 10% slevu <
(kromě věcí, co už ve slevě jsou)
↓na produkt se dostanete kliknutím
<3

8 komentářů:

  1. z článku to na mě působí, že si za tím outfitem nestojíš a pravda je, že jednotlivé kousky jsou pro mne zajímavé, ale díky textu na něm nevidím nic zajímavého

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak to jsem se asi hodně špatně vyjádřila. článek právě měl být óda na tenhle outfit..:(

      Vymazat
  2. Volnost a jednoduchost je krása a goals zároveň. Mělas mě vidět při maturitě :D Super <3

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj, dotaz trochu mimo, ale mohla bys mi prosìm doporučit nějaké secondhandy v Praze nebo Hradci? Díky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ahoj:) občas jsem objevila něco v textil house, který je v HK i v Praze. ale jinak mám nejlepší úlovky ze sekáče v Chlumci n. C. a taky ze Střelnice v HK, kde je sekáč jen příležitostně:))

      Vymazat

♥♥♥