ZIAJA review.

Dnešní článek je po delší době o kosmetice. Opět jsem měla možnost vyzkoušet produkty Ziaja. Recenze na jejich produkty se tady již objevily a od té doby jsem vyzkoušela i pár nových přípravků. Nyní jsem si vybrala vyhlazující šampon a masku na vlasy a tónovací krém proti akné z řady Nuno (btw tohle slovo nedokážu přečíst jinak než ňůňo, když se na ten krém podívám).





Už dlouho hledám perfektní šampon. Dříve jsem to vůbec neřešila, ale teď v nich vidím velké rozdíly. Tenhle šampon pro mě JE PERFEKTNÍ. Většina z vás nejspíš používá šampony pro objem, ale já potřebuju pravý opak. Mé vlasy je potřeba uhladit a dodat jim lesk, což se podle mě tomuto šamponu povedlo na jedničku. Velkým plusem je i cena (69,-). Má příjemnou vůni a jediný zápor je, že podle mě neulehčuje rozčesávání (což ovšem pro můj tangle teezer problém není). Určitě tenhle šampon můžu doporučit a dávám 9/10.


Balzámy ani masky většinou moc nepoužívám, a když už tak aspoň takové, které se mohou hned smýt. Tato se musí nechat 3-5 min. působit, ale ani mi to nevadí. Podle mě se skvěle doplňuje s šamponem, který jsem už vychválila výše. Dodá vlasům lesk a perfektně je uhladí. Opět za super cenu (69,-). Konzistence je poměrně řidší a vůně opět příjemná. Za mě taky 9/10.




Dříve jsem používala jenom pudr, ale už asi měsíc používám BB cream Garnier (světlý). Řekla bych, že tenhle krém je mu dost podobný. Oba jsou o dost tmavší než moje pleť, ale při důkladném rozetření to nevadí. Oba používám jako podklad pro pudr (který je pro mě důležitější). Tenhle krém jde rozetřít velmi snadno, nedělá fleky a stačí ho na celý obličej minimum. Cena je opravdu skvělá (teď je ve slevě za 70,-!!!). Kdyby byl světlejší, tak dám klidně 10, ale takhle opět 9/10.

11 komentářů:

  1. škoda že ten krém nedělají světlejší :( vypadá super !

    OdpovědětVymazat
  2. Jé , tak to musím něco zkusit !:)

    gabulka-lovelygirl.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Mám doma celý balení těchto výrobků už asi 3 měsíce a pořád jsem to neotevřela :D. Musím napravit. :))

    OdpovědětVymazat
  4. Šampon a maska je opravdu nejlepší, pravidelně je používám :)

    OdpovědětVymazat
  5. Tak recenze je super, zní to moc hezky.Škoda, že jsem ten typ se světlounkou kůží a vlasama toužících po objemu :D

    OdpovědětVymazat
  6. Ten tónovací krém bych si určitě koupila, kdyby byl světlejší. Jsem bílá jak stěna a tak by to asi nebylo to pravé pro mě.

    OdpovědětVymazat
  7. já už se plánuju pohlédnout po dalších výrobcích od ziaji, vždycky mě něco uchvátí :)

    OdpovědětVymazat
  8. Ten krém vypadá skvěle, ale taky bych potřebovala o dost světlejší, škoda. Z té řady na vyhlazení mám sprej do vlasů a taky ho miluju :)

    OdpovědětVymazat
  9. ja tiež používam šampóny na vyhladenie, problém ako máš ty ;)
    ten tónovák som chcel vyskúšať no ta farba mi odráža..radšej siahnem po niečom inom ;)

    OdpovědětVymazat
  10. Ziaja je skvělá! používám okurkový peeling a nemůžu si stěžovat:)

    OdpovědětVymazat

♥♥♥