24 / 4

V pátek 24/4 proběhne spousta zajímavých akcí - já vám dnes řeknu o třech TOP!

    1     
Se City Modem pořádáme CMarket oblečení, kde může prodávat a nakupovat kdokoliv (zdarma)! 
Bazar proběhne od 14 hodin v prostorech naší školy (GJKT v Hradci Králové) a bude cca do 16 hodin (takže Majáles stihnete, nebojte). Pokud chcete prodávat, napište mi na mail stranska.anna@email.cz ať s vámi předem počítáme. Kromě oblečení se těšte i na nejlepší #nataškycupcaky, fotostěnu a další občerstvení (co bude pro prodávající zdarma:)). Čekujte videopozvánku a během týdne i další srandy na fb CM a eventu. těšíme se!♥

video ke shlédnutí po kliknutí na fotku!


    2    
Můj kamarád Chaply pořádá super akci večer v Náplavce (v HK). 
Musím říct, že neznám snad nikoho, kdo by měl tak super nápady a dosáhl v životě tolika úspěchů, jako právě Chaply. O několika z nich se zmínil v rozhovoru, který jsem s ním udělala, jelikož celá událost je dost tajemná, a tak jsem z něj chtěla dostat něco víc:). (pokud teda jdete na majáles, tak tohle bude top afterparty!) 
Mimo úpravy celkovýho prostoru, skvělý hudby a videoprojekce proběhne i vernisáž výstavy fotek Petra Hricka (!!!) (jeho fotky s tv místo hlavy zná snad každý, znáte ale i jeho příběh?) čtěte↓
Petr Hricko photography
| vernisáž proběhne 24/4 v rámci Holy Trap: Stín Kříže |





    3    
Možná jste o #fashrev už slyšeli, možná ne. V každým případě se zapojte!
Od 24. 4. 2013, kdy přes tisíc lidí zemřelo a přes 2500 lidí bylo zraněno při pádu továrny světové módní značky v Bangladéši začala tahle organizace bojovat proti dalšímu neetickému zacházení se zaměstnanci oděvního průmyslu. Díky Fashion Revolution se i vy můžete přidat ke globálnímu hnutí a zeptat se výrobců: kdo vyrobil mé oblečení? Ne která značka, ale doslova: kdo? Jaký je život, který pro statisíce dělníků připravil dodavatelský řetězec tzv. fast fashion? (via fashionrevolution.org)
Sharujte 24/4 fotku s trikem naruby, kde bude vidět, kdo vaše oblečení vyrobil. Přidejte #insideout a #fashionrevolution a ukažte svůj postoj k tomuto problému.
btw na ZOOTu je extra 'férová kolekce', která se skládá jenom z kousků od značek, co používají bio materiály, dbají na ekologii a důstojné podmínky zaměstnanců. →Fashion Revolution ZOOT kolekce (já chci asi všechno♥)

tak co, čeho se v pátek 24. dubna zúčastníte vy?
btw GJKT (naše škola, kde bude CMarket) a Náplavka (kde bude Holy Trap) jsou od sebe 600 m
pokud jste odjinud než z HK, udělejte si výlet - napište mi a já vám to naplánuju!
btw sightseeing with me as a guide for free

3 komentáře:

  1. Bezva bezva bezva! CMarket stoprocentně nevynechám. Přemýšlím zda se zúčastnit i jako prodávající. No uvidíme. Každopádně super, chválím, bomba, těším se! :D

    OdpovědětVymazat
  2. Všechno zní skvěle, jen kdybych bydlela blíže :/

    OdpovědětVymazat
  3. Škoda, že je to daleko, jsem švorc a 24.4. prostě nemůžu :( :D ale skvělý akce uvažuju nad zapojením se do Fashion Revoloution ;-)

    Klára z NARA blog
    www.natalieklara.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat

♥♥♥