army green jacket.

Nebudu se moc rozepisovat (dobrej začátek článku co obsahuje asi 200 slov) o tom, jak nestíhám, protože jestli mě sledujete na fb nebo na insta, tak to možná už všechno víte. Ve zkratce - včera jsme pořádaly CMarket, pak jsem pro ZOOT lovila styl na Majálesu a večer jsem byla na Holy Trap v Náplavce. Dnes se účastním fotosoutěže, takže od rána fotím, před chvilkou jsem fotky odevzdala a za hodinu už zas letím na prezentaci a hodnocení fotek. Zítra nějaký schůzky a v pondělí au revoir !! Je toho tolik, co bych vám chtěla říct a ukázat, tak snad stihnu do pondělí dát něco dohromady.
Tuhle bundu jsem objevila někdy v zimě v jednom sekáči a je původně z Topshopu. Z opravdového Topshopu (z new yorku) mám ty nejpohodlnější džíny a ty boty zase z nějakého newyorského sekáče. Oversized triko je původně Banana Republic - a je vlastně taky z druhý ruky! Málem už bych na tyhle super úlovky zapomněla, takže uznávám, že třídění botníku/šatníku se docela hodí.;) Náhrdelník je pro změnu 'z mojí ruky' (DIY). Fotky jsou z nejkrásnější terasy nové městské knihovny v HK a s tím bych zároveň mohla zmínit jednu moji prosbu - netvařte se jako objevitelé světa, když tam půjdete na základě mých fotek a radši mě tagujte a udělejte mi radost. Brzo vám odtud ukážu i fotky, kde jsem ale na druhý straně foťáku.♥

| triko (Banana republic), bunda (Topshop), boty (?) - 2nd hand | kalhoty - Topshop | brýle - Ray Ban | náhrdelník - DIY |








11 komentářů:

  1. Pekný outfit. :) Zároveň pozývam na moju Jarnú giveaway práve teraz na blogu! :)

    LeušLifestyle

    OdpovědětVymazat
  2. Moc pěkný outfit, moc se mi líbí ta bunda, je super :)

    OdpovědětVymazat
  3. super, ten původ věcí mě baví!

    OdpovědětVymazat
  4. No ne, ty máš na sobě něco barevnýho!!! :D Nádhera, skvělej outfit a krásný fotky :) Užij si Francii (ségra už balí..) a pak se ozvi :-* Bon voyage!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. haha to je barev co? :D děkuju děkuju:) UŽ?! :O tyjo tak to má můj obdiv, ale už bych taky možná mohla začít! merci beaucoup <3

      Vymazat
  5. Ta terasa vypadá vážně skvěle a z toho článku uplne cítím tu tvoji busy atmosféru/ náladu:))) Moc gratuluju ke všem spolupracim a uspechum a nezapomen si to poradne uzit kocko!!:)

    OdpovědětVymazat
  6. Když někdy prohlížim fotky blogerek, jak maj všechno naaranžovaný a perfektní, tak fakt oceňuju tvůj dneší outfit. Hrozně se mi ty fotky líběj a ty boty ošoupaný, pecka prostě :)

    OdpovědětVymazat
  7. Skvělý outfit, ta bunda je boží a ty boty jsou naprosto dokonalý <3

    Vůbec si takové řeči nepřipouštěj k tělu, naopak, snaž se je ignorovat, jedním uchem ať jdou tam a druhým ven. Spíš si něčím v takový chvíli udělej radost, zalez třeba k sobě do pokoje a pusť si oblíbený film, zajdi si zaběhat, přečti si knížku... :-)


    Klára
    NARA // czech fashion blog
    http://www.natalieklara.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  8. Krásný outfit a místo na focení sis vybrala perfektně :) a to oblečení - z New Yorku? Áá! :)
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat
  9. Moc pěkný outfit! :) http://luccyablog.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  10. Suprové army leginy. Miluji tento army styl, je to velice zajímavý styl a mám hroznou radost, že se to opět vrací k životu... Jedny takové super leginy jsem si nedávno kupovala z eshopu armik , kde mají teda opravdu široký výběr nejen módních kousků... Ale kdo dnes diktuje, co lidé mohou nosit, co ?:-)

    OdpovědětVymazat

♥♥♥