allblack //BRNO

Včera jsme byly s Nataškou v Brně. Hlavním cílem byl Gaudeamus, od kterého jsme očekávaly, že nám otevře oči - jakou vysokou školu si vybrat. Bohužel já osobně jsem teď ještě víc nejistá. Neporadíte mi něco, pls? 
Měla jsem na sobě po dlouhé době sukni a znovu jsem si uvědomila, co je na podzimu tak super. Že můžeme nosit šálu, čepici a sukni zároveň. A že je svět tak nějak hezčí.
| sukně - River Island (via Barča<3) | bunda - Mango | brýle - Ray Ban | boty - ? | rtěnka - MAC | kabelka - Matt&Nat |










14 komentářů:

  1. Ja som mala ten istý problém, keď som bola na takomto veľtrhu tiež som bola ešte zmätenejšia :D ale moja rada je vybrať si niečo, čo ťa bude baviť a hlavne niekde, kde budeš šťastná :)

    OdpovědětVymazat
  2. Outfit je naprosto úžasný, poslední dobou jsem si sama all black outfity sama zamilovala, takže :) a s vysokou ti asi moc neporadím, možná jenom to, že máš následovat svoje instinkty a do ničeho se nenutit :) ale jsem si jistá, že si vybereš správně :)
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat
  3. dokonalý all black outfit! <3 a ta sukně! pořád po nějaké áčkové koukám, ale nikdy jsem si nebyla jistá.. tvůj outfit mě ještě víc navnadil si ji už koupit :) vypadá fakt skvěle!

    JULI JULI blog

    OdpovědětVymazat
  4. - s tou rtenkou jsi absolutne M N A M ♥

    OdpovědětVymazat
  5. Ach! Po Mat Nat kabelce toužím už dlouho! Je tak krásná!

    Style Solution - fashion blog

    OdpovědětVymazat
  6. Vypadá to božsky - jednoduchý ale přitom efektní <3

    Klára
    NARA blog
    www.natalieklara.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Anonymní9/11/15 01:24

    Aničko, mně by ses hodila asi na architekturu nebo něco více umělecky zaměřeného :). Nad jakými obory vůbec přemýšlíš? :)

    OdpovědětVymazat
  8. Do Brna jsem takto jela na veletrh dvakrát a v obou případech přijela s podobnou náladou - "co já budu k sakru dělat"?? Nevím to do teď, byť už na VŠ jsem.
    Tebe bych tipla na něco umělecky/ kulturně zaměřeného.
    Jo a ta rtěnka ti moc sluší :)

    OdpovědětVymazat
  9. Super outfit! :3 jinak jsem taky vůbec nevěděla, kterou VŠ si vybrat, nakonec vyhrála FHS, máme obří výběr předmětů... ale v Brně je podle mě dobrá MU. Nevím, co by tě bavilo, ale je tam taky velký výběr oborů :)

    OdpovědětVymazat
  10. vyzera to upkne uzasne!
    http://theraspberrylipstick.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  11. Určitě MKPR na FSV UK Aničko =)

    OdpovědětVymazat

♥♥♥