glasses.

Brýle musím nosit každý den už od školky a ještě před rokem bych řekla, že jsem nikdy neměla sehnat obroučky podle mých představ. Během posledních asi 10 měsíců jsem prošla okolo 50 optik (možná víc?! :D) v 8 městech ve 4 státech. Navštívila jsem tak sto různejch webů s brýlemi :D. A pořád nic. Chtěla jsem žíhané (do béžové nebo pudrové barvy) bez zdobených nožiček a ideálně bez názvu značky.
Nakonec jsem je objevila v HK v Optikastyl na pěší zóně, kde jsem byla poprvé někdy na jaře a od tý doby několikrát znovu (protože mají často nový). Minulý týden jsem tyhle viděla už od vchodu a věděla jsem, že jsou to ty pravý. Sice mají na straně takovej pruh a logo EC, ale říkala jsem si, že teď nebo nikdy. Teď z nich mám fakt hroznou radost. A navíc, když se podívám do svýho šatníku, kde je fakt jen bílá, šedá, černá a denim, tak se nebojím nějakých problému s kombinováním oblečení.:)
Pokud někdo chcete poradit nějaký další lepší optiky tak mi klidně napište na mail, asi to sem nebudu vypisovat.:)
Z outfitu je asi jasný, že každý ráno zaspím, kombinuju naprosto rozdílný věci a chci nosit co nejvíc oversized (ideálně klučičí) oblečení. Včera mi mamka řekla, ať si pověsím černý oblečení až se dopere - prý, že tam mám samý šaty. Všechno to byly moje trika.











12 komentářů:

  1. Brýle jsi vybrala parádně, ani se nedivím, když jsi prošla tolik obchodů. Já nosím brýle jenom do kina a do školy, takže je ani tolik neřeším a doufám, že už mi dioptrie neporostou.

    OdpovědětVymazat
  2. supr fotky!!! a ty vzory k sobě, jojojo!:)
    Style by Eliza

    OdpovědětVymazat
  3. Tá mikina je perfektná!!! <3 a tie fotky... krása :)
    WITH GREY WOLF

    OdpovědětVymazat
  4. Super fotky a tie nové okuliare ti pristanú.

    OdpovědětVymazat
  5. Brýle jsou super. Já teď sháním nějaké ve stylu 50. lech - kočičí a nebo právě žíhané do hněda. Tak uvidím, jestli se mi poštěstí :)

    rannicervanky.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Já tvůj styl naprosto miluju a tyhle brýle se k tobě hrozně hodí! :))
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat
  7. Mám úplně stejný problém s hledáním brýlí. Našla jsem jedny perfektní, ale chtěla jsem počkat na kontrolu, protože vidím ještě hůř, než před tím. Nakonec jsem se dohodla s doktorkou, že počkáme ještě do března. Každý týden jsem chodila do optiky, jestli tam ty brýle jsou a už tam nebyly (klasika). Takže začlo znova hledání a teď jsem konečně objevila perfektní a prodavačka mi opsala snad všechny kódy, podle kterých je v březnu najdou. Tak doufám, že to dopadne dobře a neřeknou mi, že nááááhodou ty mé, už nevyrábí.
    Moc ti to sluší, já když jdu do školy, tak to rozhodně není nic k focení :D

    http://moimelea.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Chválím výběr brýli a zároveň jsem happy, že takové problémy řešit nemusím. Na outfitu se mi nejvíc líbí šála!

    OdpovědětVymazat
  9. Tenhle odstín brýlí vám strašně sluší. Osobně obdivuju lidi, kteří brýle umí nosit a zkombinovat s konturami obličeje. Většinou je to tak, že si na sebe dají něco, co se k nim vůbec nehodí. Anebo je neumí zkombinovat se zbytkem outfitu. Já se vždycky řídila tím, že brýle by měly být přesný opak. Pokud mám výrazný outfit, tak volím tenčí obroučky a pokud na sebe potřebuji stáhnout pozornost, tak volím výraznější brýle.

    OdpovědětVymazat

♥♥♥