wednesdays.

Ve středu ráno mám vždycky krizi. Je to jedinej den, kdy mám školu od 8, takže vstávám nekřesťansky brzo a fakt nemám náladu vymýšlet něco zajímavýho. Odpoledne navíc nikdy nemám čas fotit, takže teoreticky bych ten outfit ráno vůbec nemusela hrotit. Jenže jelikož chodím každou středu navštěvovat svoje babičky, tak se snažím nenosit roztrhaný kalhoty nebo allblack outfity, protože to pak poslouchám celý odpoledne, že jsem emo nebo tak něco. A tak mě minulý týden napadlo zkombinovat modrou a šedou. Šaty přes kalhoty. A ještě svetr a křivák navrch. A baví mě to. Nosit plesový plisovaný šaty s teniskama a čepicí. (a musím se trochu smát, že se mi vybavil tenhle outfit z prosince 2014, kdy jsem měla přes šaty pro změnu košili a svetr, ale přitom je to hrozná nuda bez nějakejch tenisek) Už jen přemýšlím, kam to posunout dál. Co třeba podpatky a tepláky? Sakra, ani jedno z toho nenosím. Nějaký nápady?
| šaty - Vero Moda via ZOOT | svetr - 2nd hand | křivák - Mango | kalhoty - Topshop | boty - Vans | kabelka - Matt&Nat | brýle - Ray Ban | 







13 komentářů:

  1. Co ty dlouhý vlásky? Bych tě nepoznala. :-) A bezva kabát, mám prakticky stejný, jen nemá kožešinku. A naprosto na něm miluju ty obří kapsy!

    OdpovědětVymazat
  2. Tak s babičkou to mám úplně stejný - ideálně šaty a všichni jsou spokojený :D Jinak tenhle outfit je úplně super, ty máš na ty kombinace opravdu talent!

    OdpovědětVymazat
  3. Mě tohle přijde uplně super zajímavé !!! Pecka! Ale když tohle viděla babička asi taky nebyla uplně spokojená ne ?:D Oni na takovouto modu nejsou zvyklý :D

    www.lucieglam.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Náhodou to vypadá fakt úžasně, miluju tvůj styl! A to s babičkou znám - poslouchám to pořád :D
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat
  5. Moc zajímavá kombinace! Nikdy bych neřekla, že tolik na první pohled nezkombinovatelných kousků spolu bude vypadat tak dobře!)

    OdpovědětVymazat
  6. Zaujímavý outfit a takisto aj miesto kde si ho fotila :)

    P.S: Bola by som veľmi rada, keby si zašla na blog mojej sesternice. Je ešte len začínajúca blogerka a veľmi by sa potešila tvojej návšteve alebo komentáru. :)
    www.partofnicol.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  7. To tvoje nádherné vrstvenie, tie šaty tam neskutočne sedia a všetko ozvláštňujú!

    OdpovědětVymazat
  8. Inšpirácia nadovšetko! <3 Šaty a mikča? Prečo nie? <3 Vyzeráš úžasne!
    WITH GREY WOLF

    OdpovědětVymazat
  9. Všetko to spolu krásne ladí a spolu s pozadím to vytvára super kombo! <3

    OdpovědětVymazat
  10. dosť dobré ja by som asi nevyskúšala takto skombinovať šaty ! Inpširatívne!!

    OdpovědětVymazat
  11. Tohle je tak top outfit! tmavě modrá s tou bundou jde uplne dokonale a ta fotka v kolecku? aaach! <3

    OdpovědětVymazat

♥♥♥