ABSOLUTE ME.

Jaká jsem?
Během pěti let, co píšu tenhle blog, jste si o mně možná udělali obrázek. Články ale neberu jako listy v deníku, tudíž z mýho života asi neznáte víc než moji šatní skříň. V dnešním článku vám ukážu, jaká jsem. Teď. Zítra už můžu být zase úplně jiná. A vy mi za odměnu napište do komentáře, co vás překvapilo, nebo co máte stejně, jo?



Miluju zmrzlinu. Mohla bych ji jíst pořád, i v zimě. Nejlepší je mangová.





Baví mě moje jméno – je symetrický a můžu ho přečíst i pozpátku – tak proč ho komolit? Nikdy bych se nepředstavila jako Anička. Pár lidí mi může říkat Andulko.
Píšu stříbrnou fixou.

Trávím hrozně moc času na mobilu. Díky aplikaci Moment jsem zjistila, že je to denně 2–4 hodin. Většinou to ale není kvůli scrollování home page na FB, ale protože přidávám fotky na instagram. Můj, Národní galerie, Open Air Programu, We're next, MENU. Jo, baví mě instagram.

Nefotím a nesdílím selfie. 
Chodím (skoro) vždycky včas.
Nesnáším televizi. Všechny televizní pořady, soutěže, seriály.



Zbožňuju kočky. Doma máme Čikitu a Banána. Nemám ráda psy. (kromě Vanilky)

Nevadí mi dělat divný věci. Používat větvičku místo kartáčku na zuby. Vyplňovat v galerii tajenku pro děti. Nosit sukni přes kalhoty.

Je mi 19. S lidmi v mým věku si většinou nemám co říct.
Mám skvělou ségru, rodiče a babičky.



Mám ráda ve věcech pořádek. Bez diáře bych nepřežila a k němu si píšu další to do listy. Naopak v počítači mám neskutečnej zmatek.

Občas si koušu nehty.
Čtu hrozně málo a štve mě to. 
Nemám ráda zoo, nedokážu pěstovat kytku, neviděla jsem Pána prstenů ani Hobita.

Kromě toho, že nenakupuju ve fast fashion řetězcích, omezuju i nákupy ostatních nepotřebných věcí. Ze slova dekorace mám husí kůži a od září bydlím v Praze v pokoji se 4 bílými stěnami. V pokoji s postelí, stolem, štendrem, čtyřmi krabicemi, třemi šuplíky a dvěma lampami. (No dobře, v nejbližší době mám v plánu pověsit si 3 pečlivě vybraný zarámovaný plakáty na stěnu.) Ale jinak se snažím o minimum. Všeho.

Moje nejmíň oblíbená část roku je léto. V létě se nekoupu ani neopaluju.



Baví mě galerie, funkcionalistická arichitektura a minimalistický interiéry. Baví mě Veletržák. A studuju Arts Management.

Nejím maso, ale miluju hamburgery (cizrnový, řepový, s halloumi). A taky jídlo z Dhaby Beas, quesadillas s guacamole, červenou řepu s kozím sýrem a kremrole od babičky.

Za poslední měsíc jsem (po Praze) ušla 218 km. Vím to přesně díky Moves. Nemám ráda metro.
Někdy hrozně rychle (a nahlas) mluvím.



Většinu času trávím na počítači. V galerii, ve škole nebo doma. Píšu všema deseti a na základce jsem za to vyhrála pár cen.:D (dám 440 úhozů/min bez chyby) Zkuste to taky.

Hadi ani pavouci mi nevadí tak, jako žížaly!
Nesnášim zmokvalou kůži na rukou.
Ještě před rokem a půl bych řekla, že kluci jsou naprd. Pak ale přišel Josef a uznávám, že ten uplně k zahození není.

Poslouchám celkem odlišný hudební žánry. Baví mě Mount Kimbie, The XX, Frank Ocean, MØ, Metronomy, Vince Staples, Kanye West, alt-J a Foals.
Black Eyed Peas a Britney Spears na CD.
Tracklisty Nicole na Radiu 1.
S Club 7 a MENU samplers na kazetě.

Nežiju typickej studentskej život. Nepiju (moc), nekouřím a neberu drogy.
Víc mě baví chodit do Národní galerie, kde pomáhám v marketingu a PR. Jsem za tu příležitost (Káje) nejvíc vděčná. Lepší "šéfovou" a celej tým si nedokážu představit.

Baví mě psát (psacím písmem). Nebaví mě psát si s lidma na fb. Na počítači jsem vždycky offline.



Sice nosím většinou černou, ale o post nejlepší barvy se dělí bílá s pudrově růžovou. Nejoblíbenější vůni vyhrává Absolute Me od B. U. Právě ta oslavuje „absolutní já“ každé z nás. Voní po fialkách a fréziích a přechází až do sladkého karamelu.

Teď ukažte, jaké jste vy. Co máte rády, co vás baví a co nemůžete vystát. Když vytvoříte svou Absolute me story, můžete vyhrát výlet do Londýna (a VIP lístky na J Biebera), poukázky na ZOOT nebo produkty od B.U. Stačí vytvořit příběh s fotkami nebo videem, které ukazuje vaše pravé já.♥ #absolutemestories

Zkusíte to taky?

17 komentářů:

  1. Tak takhle skvělej článek jsem dlouho nečetla!

    OdpovědětVymazat
  2. Mě překvapil Josef!
    Příjemný článek, který se takhle před spaním čte nejlíp. Já jsem v mnoha věcech stejná. I když je mi 20, nikdy jsem se nebavila s vrstevníky a ani můj přítel prostě nemohl být stejně starý jako já. A studentský život taky moc nežiju, radši šiju, chodím na hrady, do přírody. Daleko ví si dokážu uvědomit, že své peníze nechci utrácet za litry alkoholu, ale třeba jen za sklenku vína.
    Moc se mi líbí, že máš tak super pracovní zkušenost, to bych brala hned!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :) to mně taky, Péťo!
      Naprosto s tebou souhlasím a doufám, že se někdy zase potkáme.<3

      Vymazat
  3. Opravdu moc pěkně napsaný a inspirativní popis sebe sama! To s jakou lehkostí a vtipem o sobě píšeš, ale stále zůstáváš vážná a seriózní mě prostě baví!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju moc. mám radost, že ti to přijde dobrý!

      Vymazat
  4. Anonymní29/5/17 23:50

    O těch kartáčcích si musíme promluvit! šéfová

    OdpovědětVymazat
  5. Tak s těma dekoracema mi naprosto mluvíš z duše. Vždycky si říkám, že jsem asi úplně out, když nemám celej byt plnej serepetiček, takže se pokusim někde něco dát a pak to zas musim slidit, protože mi to přijde fakt příšerný. Jediný, co zvládám, jsou obrazy, knihy, pár kytek, svíčky a poslední dobou jsem si oblíbila prázdný lahve, který jsou tak jednoduchý a čistý, že mě to neruší. Moje máma je naopak mistr serepetičkář, takže když jedu na návštěvu, tak si přijdu jak v jiný galaxii :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Haha, tak to moje mamka je na tohle ještě horší než já.:D Nejlépe, kdybychom doma neměli nikde nic. Ale máš pravdu, že skleněný věci jsou výjimka.:)

      Vymazat
  6. Momentálne som zistila, že máme dosť veľa spoločného! Tiež milujem zmrzlinu nadovšetko, zbožňujem galérie, rada počúvam odlišnú hudbu než ostatní a najlepšie na tom je, že ani ja som nevidela Pána prsteňov ani Hobita a mám pocit, že to ani vidieť nechcem :D
    Si skvelá a tento článok to ešte potvrdil! <3
    WITH GREY WOLF

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju!! <3 Nápodobně, taky mám pocit, že to ani v budoucnu neplánuju vidět..:D

      Vymazat
  7. - hribatko, uznej ale, ze AZ kviz je legenda !
    a jeste takova drobnost - jsi UZASNA ♥

    OdpovědětVymazat
  8. To je krásný! ♥ Nejvíc musím souhlasit s diářem, je jako druhá polovina mého já a bez něj bych nikdy nikam asi nevyrazila. :D

    OdpovědětVymazat
  9. myslím, že s diárom a notebookom sme na tom rovnako :D bez jedného sa nepohnem ani na krok a druhý si musím každý týždeň čistiť a "upratovať", aby som sa vyznala vo veciach, ktoré v ňom mám! :D
    a zasa naopak, po presťahovaní čím viacej sa snažím o minimalizmus, tým viac a viac vecí mám :(

    OdpovědětVymazat

♥♥♥